X

Розповім свою історію, бо дуже потребую поради. Оце так сталося. Я багато працюю, тому у мене кілька років працює жінка-помічниця. Вона просто ідеальна прибиральниця, чистота в квартирі показова! Ми з Іванною нею подружилися, ходимо інколи на каву. А це мої ключі від моєї оселі лишилися у неї, і я зайшла по них до неї додому

Розповім свою історію, бо дуже потребую поради. Оце так сталося, що не знаю, як і бути.

Я багато працюю, робота у мене розумова, але складна, часто додому беру щось доробити, на вихідних теж буває працюю.

У нас з чоловіком троє чудових діток, живемо у трикімнатній власній квартирі, за яку ще виплачуємо іпотечний кредити.

Готувати для родини я ще встигаю, бо люблю готувати. А от з прибиранням складніше. Хоч всі й привчені до прядку, але все одно, нас же багато, тому то розкидається щось, то сантехніка забрудниться, то кухня, пилу багато. Словом, у якийсь момент я зрозуміла, що не справляюся, погодила це питання з чоловіком і знайшла собі помічницю саме для наведення ладу й прибирання.

Тому у мене кілька років працює жінка-помічниця. Вона просто ідеальна прибиральниця, чистота в квартирі показова!

Ми з Іванною навіть подружилися, ходимо інколи на каву. А це мої ключі від моєї оселі лишилися у неї, бо я була у справах і не встигала до завершення її роботи повернутися. В таких випадках вона замикає двері квартири дублікатами ключів, а на наступний раз повертає їх.

Але цього разу дублікати мені знадобилися раніше, щоб віддати їх старшій дочці. Тому я подзвонила Іванні і сказала про це, а вона запросила мене зайти до себе на чай і по ключі заразом.

І я зайшла по них до неї додому. Краще б я цього не робила, чесно кажу.

Такого бруду, як в Іванни в квартирі, я ще зроду не бачила. У її оселі виявився такий безлад, що просто не описати й не передати!

Підлога масна, липка, вся в крихтах по всіх кімнатах, іграшки дитячі валяються, батареї чорні, штори роками мабуть не прані, посуду гора в мийці, на кухні запах неприємний, плита вся залита багато кратно, скатертина вся в плямах. Я навіть чай допити не змогла, так не добре мені стало.

За сантехніку мовчу взагалі – я лиш глянула на ті руді патьоки і вискочила.

І ось тепер не знаю що робить, вказати цій жінці на двері і відмовитися від її прибирання, чи не надавати значення тому, що у неї вдома й далі користуватися її послугами, адже працює Іванна геть гарно?

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post