X

Ще б пак, така ситуація у колежанки! Було виявлене ​​листування в телефоні чоловіка. Не те, що б Ірина спеціально там що то шукала. Навіть більше, чоловік сам дав телефон що б колега перекинула якісь там фотографії дачі. Спільні плани на майбутнє, ніжності і так далі. Іра напекла млинців, ось навіть на роботу принесла. Вони хотіли поліпшити своє становище і з двушки в старому будинку переїхати в трійку в новому. Квартира, в якій вони зараз живуть, дісталася колезі у спадок ще до шлюбу. Чи варто про виявлене розповідати чоловіку коханої чоловіка?

У нас на роботі дружний дівочий колектив не замовкає. Ще б пак, така ситуація у колежанки!

Було виявлене ​​листування в телефоні чоловіка.

Не те, що б Ірина спеціально там що то шукала. Навіть більше, чоловік сам дав телефон що б колега перекинула якісь там фотографії дачі. І в процесі приходить повідомлення від колеги чоловіка.

Випадково тикнувши (адже вона переносила фотографії скопом, обираючи їх в галереї) не у фотографію, а в це випливше повідомлення, Іра побачила цікаву переписку.

Переписка не залишала сумнівів у тому, що це те саме. Спільні плани на майбутнє, ніжності і так далі.

Явно стосунки тривають не один тиждень, скоріше навіть не один місяць…

Дивуюся звичайно терпінню цієї колеги, але вона з кам’яним обличчям завершила розпочате. Віддала телефон і пішла готувати вечерю. І навіть не відбивні (хоч якось виплеснути енергію). Вона напекла млинців, ось навіть на роботу принесла. Сказала, хороше медитативне заняття, хоч подумала трохи.

Зрозуміло, що ніхто цього зрадника прощати не збирається. Не знаю, що вже вона там такого начитала, але мови про прощення бути не може.

Тепер думає, що продавати дачу і вкладати гроші від продажу в іпотеку вже не варто. Вони хотіли поліпшити своє становище і з двушки в старому будинку переїхати в трійку в новому.

Квартира, в якій вони зараз живуть, дісталася колезі у спадок ще до шлюбу. Тепер зрозуміло, чому чоловік наполягав на розміні квартири. Адже тоді вона буде куплена вже в шлюбі…

І буде, що ділити, не хоче він мабуть в свої 40 років знову орендувати квартиру, та й зарплати не вистачить на нормальну оренду. Адже є дитина, а це аліменти.

Найголовніше питання. Чи варто про виявлене розповідати чоловіку коханої чоловіка?

З одного боку, це їх проблеми в шлюбі і мабуть не все так добре. Може, та жінка зібралася йти вже, але сторінка в соціальних мережах просто рясніє їхніми взаємними зізнаннями в коханні з чоловіком.

З іншого боку, Ірина, як обдурена сторона, хоче, що б і той чоловік знав правду.

Але наш спільний розум відмовляє її від такого вчинку. Ні до чого хорошого явно не призведе.

А Ваша думка яка?

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено

Фото ілюстративне, Ibilingua.com.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

M Alena:
Related Post