X

Смажимо сир! Сирники тепер не роблю знайшла рецепт простіше та смачніше

Сьогодні ми з вами поділимося цікавим рецептом десерту, який ідеально підійде до чаю. Готується страва дуже просто, до того ж, інгредієнти, що використовуються в процесі приготування, є досить доступними.

Складові:

  • 1 яйце
  • 3 ст. л. цукру
  • сіль
  • 320 г сиру
  • 100 г манки або борошна
  • 10 г розпушувача
  • 2 яблука

Приготування:

Отже, приступаємо до приготування. У мисці перемішуємо одне яйце з трьома столовими ложками цукру, додавши трохи солі. Тепер відправимо до миски 320 г сиру. Все ретельно перемішуємо, додаємо 100 г манки або борошна. Всипаємо 10 г розпушувача. Маса має бути однорідною, досить густою.

Тепер розігріваємо сковороду, отриману суміш обсмажуємо на ній. У вас має вийти один великий пиріг. Його можна прикрасити часточками яблука, нарізаного на шматочки.

Готуємо на найменшому вогні протягом 15 хвилин, потім акуратно перевертаємо за допомогою тарілки. Смажимо ще 10 хвилин.

Чудовий десерт готовий. Розрізаємо запіканку за допомогою ножа. Вона полюбиться як дорослим, так і дітям. Її можна подавати зі сметаною на сніданок. Чудово ця запіканка підійде і для чаювання. Вона неймовірно смачна та ароматна.

Тепер альтернативний рецепт. Обсмажуємо на сковороді 300 г сиру, обсмажувати сир необхідно протягом 10 хвилин. Після цього додаємо 140 г цукру, ретельно перемішуємо на сковороді. Смажимо до карамельного кольору.

Можна додати 30 г вершкового масла. На смак кладемо горіхи, якщо ви їх не любите, то можна не додавати. Все це висипаємо у форму для запікання, залишаємо для охолодження на 40 хвилин.

Цукерки з сиру готові. Це дуже смачно та корисно. За смаком ця страва нагадує щербет. Спробуйте самі та порадите своїм рідним та близьким.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Oksana H:
Related Post