X

Сьогодні унікальний момент для 4 знаків Зодіаку! “Повня”, або ж – “Т-квадрат”, дарує вам шанс стати на довгий шлях “білосніжної смуги”

Сьогодні унікальний момент для 4 знаків Зодіаку! “Повня”, або ж – “Т-квадрат”, дарує вам шанс стати на довгий шлях “білосніжної смуги”

Повний місяць у березні обіцяє прекрасне для 4 знаків зодіаку. Тоді як молодий місяць символізує новий початок, повний місяць вважається часом надзвичайної романтики, і астрологи цінують його як час трансформації, прояву та кульмінації для всіх нас.

У березні, 7 числа, тобто сьогодні, повний місяць сходить у прекрасному знаку Діви і показує особливий феномен, астрологічним мовою Т-квадрат. Ми говоримо про Т-квадрат, коли три планети розташовані під кутом дев’яносто градусів одна до одної, створюючи форму, яка виглядає як “Т”.

Т-квадрат, який відбувся цього повного місяця, буде між Сонцем у Рибах і Місяцем у Діві, які протистоять один одному, і Марсом у Близнюках, який знаходиться на 90 градусів від Сонця та Місяця.

Т-квадрат може викликати напругу, як ніби ми відчуваємо, що потрібно щось зробити поспішно! Але, на щастя, завдяки волелюбному Урану в гармонії з Сонцем і Місяцем, чим більше ми прагнемо вийти із зони комфорту, тим більша ймовірність прогресу.

Якщо ваш знак Сонця та/або Асцендент знаходиться в одному з наступних знаків зодіаку, ось чому ви можете відчути прекрасні речі в новому періоді, який розпочнеться 7 березня:

Телець 

Дорогий Телець, у вас все виглядає яскраво! Раптом ви відчуваєте, що ваше життя сповнене романтики, чарівності та сміху.

Якщо ви самотні: самотні Тельці матимуть чудову можливість зустріти когось – можливо, навіть споріднену душу! Домовтеся про побачення з людьми, яких ви цінуєте, у дні повного місяця та пориньте у свій наступний роман.

Якщо ви живете у відданих стосунках: Стабільні пари також можуть насолодитися цією атмосферою! як?

Плануйте час для обіймів і пригод зі своїм партнером. Якщо з якоїсь причини розрив стався в цей період, це тому, що ви деякий час не були на одній хвилі.

Цей повний місяць також приносить вам велику обізнаність, від організації своїх хобі до роздумів про творче підприємство. І якщо у вас є хоч якийсь талант, ви зрозумієте, що зараз саме час використовувати його та розвивати.

Однак, коли Марс рухається через ваш астрологічний другий будинок, будинок впевненості в собі, він може випробувати ваше терпіння. На щастя, з Ураном у вашому знаку також будуть незвичайні способи використовувати ваш геніальний талант і унікальну ексцентричність.

Скорпіон

Здебільшого вам пощастить. Захоплюючі події, гарні та зустрічі друзів можуть підготувати вас до того, щоб одягнути улюблений одяг і весело провести час. Вас може чекати успіх, якого ви так довго чекали, і ви можете сміливо показувати всім, якими великими здібностями і цінностями ви володієте.

Крім того, подивіться уважніше на основи свого бізнесу, якщо не на логістику навколо ваших ідей на майбутнє. Ви можете легко визначити, що потребує покращення в певних сферах вашого життя, і ви легко знайдете рішення.

Марс у Близнюках, перебуваючи під прямим впливом Сонця та Місяця, може викликати напруженість під час ведення бізнесу чи переговорів.

Ймовірно, виникнуть непорозуміння та певні збитки, які потрібно виправити – і це може бути у вашому любовному житті або навіть коли справа стосується дітей чи проєкту.

Іншою формою прояву може бути, якщо ваш партнер по любові сперечається з другом, і причиною цього можуть бути ревнощі. Знайдіть спосіб, щоб кожен побачив, що життя – це не драма.

Козеріг

Повний місяць у Діві 7 березня освітлює ваші дослідження, віру та пошук вищої мудрості, заохочуючи вас брати участь у дискурсі чи дослідженні, яке розширює ваші знання.

Будучи дисциплінованим знаком, ви любите брати участь у розмовах, які вас викликають, і це буде ідеальний час для важливих дискусій. Ви можете запропонувати світу багато цінної інформації, і зараз настав час поділитися нею з людьми навколо вас.

Життя також може раптово здатися яскравішим і захоплюючим, ніби ви готові вирватися зі своєї шкаралупи та вирушити в абсолютно нову подорож. Ваш розум та ідеї будуть сильні, і ви не можете дочекатися, щоб побачити, що ще приготує для вас життя.

З одного боку, ви можете побачити кульмінацію більшого проекту, можливості подорожі, ініціативи чи роботи, але переконайтеся, що ви дуже уважно все перевіряєте та читаєте дрібний шрифт.

У цей період у вас можуть виникнути проблеми, але якщо ви збережете спокій, у вас все вийде. Якщо зараз виникнуть юридичні питання чи переговори, вам обов’язково слід звернутися до юриста чи довіреного фахівця, щоб усе перевірити.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post