X

Старайтеся не купувати одяг такого кольору: викинете гроші на вітер і накличете на себе нещастя

Старайтеся не купувати одяг такого кольору: викинете гроші на вітер і накличете на себе нещастя

Зверніть увагу на цей колір. Ви накличете на себе нещастя швидше, ніж думаєте.

Купуючи одяг такого кольору, ви накличете на себе нещастя

Багато людей обирають одяг, орієнтуючись на моду, а не на значення певного кольору. І це найпоширеніша помилка, тому що кольори несуть енергію та хороші чи погані настрої. Через незнання ви можете зробити помилку, яка вам дорого коштуватиме. Ось що станеться, якщо ви купите жовтий одяг або аксесуари.

На жаль, багато хто забуває про негативне значення цього кольору. І якщо ви не будете слідувати істинам, які перевірені і передаються з покоління в покоління, ви легко накличете на себе нещастя. Як виявилося, витрачені гроші будуть вами викинуті.

Чому цей колір невдача?

Значення жовтого неоднозначно. На мій погляд, краще перестрахуватися і не ризикувати, бо легко накличете на себе нещастя. З одного боку, жовтий асоціюється з позитивними асоціаціями: сонце, тепло, відпустка. Його часто використовують в рекламі, оскільки він несе енергію і, на думку деяких фахівців, навіть прискорює обмін речовин.

Це ідеальний колір, щоб швидко спалити зайві кілограми? Більше нічого поганого. Жовтий колір має зовсім інше значення, добре вкорінене в нашій культурі, яке наші бабусі протягом століть дарували одна одній як застереження. На жаль, якщо ви цього не знали, мушу вас попередити.

Жовтий колір:

Приносить ревнощі і суперечки,

Є ознакою зради,

Притягує невдачу,

Посилює гнів та інші негативні емоції,

Його носять егоїстичні та самозаглиблені люди.

Як легко побачити, ці аргументи чітко доводять, що цей колір сильно заряджений негативними вібраціями. Тому не піддавайтеся на вмовляння поганим порадникам, які бажають вам лиха і кажуть, що в жовтому ви виглядаєте найкраще.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post