X

Свекруха не віддає гроші! Невже їй просто хочеться, щоб просили? У чоловіка зараз через вторгнення проблеми з роботою. Антон знайшов підробіток і все закрутилося. Домовлених грошей він не дав!

Свекруха не віддає гроші! Невже їй просто хочеться, щоб просили?

У чоловіка зараз через вторгнення проблеми з роботою. Він знайшов підробіток і пізніше йому запропонували роботу в іншому місці. Антон запропонував її своєму батькові з умовою, що підробіток закінчиться і він вийде туди на постійну роботу.

І ось маленьке будівництво, на якому підробляв Антон, завершилося. Настав час ікс. І свекруха каже що, мовляв, свекру йому в рази швидше туди їздити, а Антону витрачати 2 години на дорогу, і їм теж гроші потрібні, тому давайте зароблені свекром гроші ділити навпіл!

Нас у родині четверо, я не працюю, в декреті, а у них тільки свекор і свекруха, і плюс пенсії отримують.

Я звичайно була проти пропозиції мами чоловіка, але Антон погодився!

Ну і от вже кілька місяців свекор працює, Антон знову перебивається тимчасовими підробітками. Як ви вже здогадалися. домовлених грошей нам ніхто не дав!

Я вважаю, що чоловік м’яко кажучи не обдумано вчинив.

Питання в тому, як тепер бути? Чоловік каже, батько з часом віддасть, раз домовилися, і взагалі це ж тепер його робота, як тепер забрати, якщо свекор не хоче тепер віддавати роботу.

Я вийти не можу працювати, маленькі діти. Але як бути в цій ситуації?

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото – Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post