X

Тато і татова дружина постійно дзвонять мені, жаліються на здоров’я і свої проблеми. Я не знаю, як правильно вести себе в цій ситуації. Я нормальна і, вважаю, добра людина. Спочатку я вислуховувала, радила, пропонувала допомогу, моральну і фінансову. Один раз не вийшло у мене допомогти грошима, тому що я захворіла і не змогла з’їздити в банк, і вони образилися

Я не знаю, як правильно вести себе в цій ситуації. Якщо хтось знає, підкажіть будь ласка.

Спочатку татова дружина, а тепер і тато постійно мені дзвонять і скаржаться на своє здоров’я і свої проблеми.

Я нормальна і, вважаю, добра людина. Спочатку я вислуховувала, радила, пропонувала допомогу, моральну і фінансову, дізнавалася щось, хоча вони могли легко дізнатися це самі. Але в цілому вони якось вирішували все самі. Один раз не вийшло у мене допомогти грошима, тому що я захворіла і не змогла з’їздити в банк, і вони образилися.

Зараз я шукаю роботу і мені трохи не до них. Але вони дзвонять все одно, ніби-то дізнатися, як у мене справи, швидко запитують, а потім знову про своє здоров’я і фінансові проблемах. І все це таким голосом, щоб показати яка я погана дочка.

Я вже просто не беру трубку і їздити до них не хочу, тому що приїжджаю, а вони все одно якісь незадоволені мною і знову починають про свої проблеми.

Я не відчуваю, що їм цікаві я і мої проблеми. Кілька днів тому дзвонила татова дружина і знову про тата, що він недобре себе почуває і ітаке інше. Чи повинна я контролювати здоров’я тата? Чесно, у мене немає ні сил, ні можливості це робити. І як вести себе з ними далі – не знаю.

Передрук без гпосилання на Ibilingua.com. суворо заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, pixabay.com

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

M Alena:
Related Post