X

Тоня Матвієнко показала повернення додому і зустріч з мамою: дуже тепло і зворушливо. Пані Ніна не стримувала сліз, адже поява доньки стала для неї повною несподіванкою – відео: “Передивилась три рази, реву і від радості за Вас, і від болю”

Тоня Матвієнко показала повернення додому і зустріч з мамою: дуже тепло і зворушливо. Пані Ніна не стримувала сліз, адже поява доньки стала для неї повною несподіванкою!

Українська співачка Тоня Матвієнко 4 серпня опублікувала в Instagram ролик, знятий під час її несподіваної появи в будинку матері, української співачки Ніни Матвієнко, після повернення в Україну з Великобританії.

“Зустріч із мамою”, – підписала відео Тоня Матвієнко.

У короткому відео показано, як співачка зі своєю молодшою ​​донькою Ніною йдуть повз будинок, а потім піднімаються сходами.

У цей момент людина з камерою відчинила вхідні двері і попросила Ніну Матвієнко підійти до дверей.

Співачка з’явилася на порозі у бірюзовому сарафані – на момент зйомки вона була на кухні. Побачивши дочку та онуку, Ніна Матвієнко розплакалася.

Раніше Тоня Матвієнко говорила, що хотіла зробити матері сюрприз, але її не було вдома.

“Довели до сліз!”

Божечки,Тоню,плачу разом з вами!”

“Так зворушливо. Як добре, коли рідні разом. Швидкої нам перемоги, і щоб ніколи війна не розлучала рідних.”

“Передивилась три рази, реву і від радості за Вас, і від болю, що людям зараз такі випробування… Ви неймовірні! Довгії літа МАМІ, нехай Ваша родинна ще багато-багато десятиріч буде разом, і у своїй вільній, мирній, квітучій Україні”, – написали фоловери.

Нагадаємо, до російського вторгнення Тоня Матвієнко зі своєю родиною проживала у будинку матері. Після нападу РФ на Україну співачка разом із дочками переїхала до Португалії, а потім до Великобританії. Ніна Матвієнко у цей час залишалася в Україні.

Чоловік артистки, український співак Арсен Мірзоян залишився в Україні та займається волонтерською діяльністю.

І ось нарешті 3 серпня Тоня Матвієнко повідомила, що повернулася до України.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

M Alena:
Related Post