fbpx

Три сильні молитви про прощення гріхів! Читати їх слід рано вранці і пізно ввечері перед сном протягом усього тижня

Кожен православний віруючий прагне прожити своє життя в праведності, без грішних вчинків. Але навіть самі благочестиві люди часом чинять гріхи, і важливо повністю покаятися і помолитися за прощення.

Через молитви православні люди звертаються до Господа і всіх святих, просячи підтримки і допомоги. Молебні допомагають християнам зблизитися з Богом, наповнити своє життя радістю і вилікувати душу від грішних вчинків. Джерело

Існує кілька сильних молитов, які допоможуть  людям очистити свій внутрішній світ від злоби, гріхів і скверни.

Молитва Синові Господа Ісуса Христа

Дуже дієвою молитвою є та, що звернена безпосередньо до Сина Божого. Вона не тільки допомагає зцілити грішну душу, отримавши прощення Христа, а й зміцнити віру, продовжуючи свій земний шлях з чистою совістю і добрим серцем.

«О, Господь наш Ісус Христос! До Тебе звертаю молитву свою і молю про відпущення гріхів своїх. Прости мене грішного за діяння негідні і думки. Зціли душу мою від користі і заздрості і не залишай, не покинь на самоті. Подаруй мені благословення і радість.

Очисти мої душу і серце та зміцни віру мою, щоб і далі ніс я хрест свій по шляху праведного життя. Так восславлю я Тебе, Боже, на віки. Так дякую я Тебе, Ісус, син Господнє. Хай буде на все воля Твоя. Амінь».

Дана молитва є дуже сильною. Читати її слід рано вранці і пізно ввечері перед сном протягом усього тижня, щоб її дія була найбільш ефективним.

Протягом усіх цих днів ваші серце і душа будуть наповнюватися все більшою любов’ю і вірою в Господа, що додасть молитві найбільш сильну дію і допоможе позбутися від гріха і заручитися підтримкою вищих сил.

Молитва до Господа

Звичайно, однією з найефективніших і найсильніших молитов є та, що звернена до самого Господа. Він завжди підтримає і відпустить гріхи, якщо піднести до Нього молитви від самого серця і з найчистіших спонукань. Молитва покаяння до Бога:

«Про милосердний Батько! Отче наш! До Тебе підношу благання про прощення за грішні вчинки мої! Благаю Тебе, дозволь покаятися в помилках і вчинках неправедних. Подаруй мені Своє прощення, дозволь очистити душу свою від гріхів і наповнити серце лише любов’ю до Тебе і щирою вірою.

Молю, прости мене, раба Твого, бо каюсь я. Так хвалити я Тебе до небес, Господь мій. В ім’я небес і всіх святих. Амінь».

Дані слова молитви підійдуть до прочитання в тяжкі хвилини, коли підтримка Господа особливо необхідна. Коли диявол спокушає вашу душу, коли необхідно покаятися за гріхи в моменти тяжкі, отримавши боже благословення і допомогу.

Молитви Божої Матері

Богородиця є заступницею всіх православних віруючих, яка не тільки приходить на допомогу в найважчі хвилини життя, а й відпускає гріхи тим, хто щиро розкаюється в скоєному.

Діві Марії можна піднести молитви, щоб отримати Її підтримку і налагодити своє життя, відігнавши всі проблеми, і відшукати свій істинний шлях до віри.

«Про Матір Божа! Заступниця всіх віруючих! Перед Тобою на колінах стою і благаю, подаруй мені прощення і покаяння за вчинки гріховні і наміри нечисті. Благаю, подаруй Своє благословення, бо каюсь я.

Прости мене, раба Господа, за все думки гріховні і діяння злі. Направ мене на шлях праведний, зміцни віру мою в Христа і не залиш на шляху прикрощі та гріха на самоті.

Проведи мене до істинної віри і помолися за мене перед Господом нашим на Небесах. Так восславлю я Тебе, непорочна Діва, так довіку буду дякувати Тобі. Відтепер і на віки віків. Амінь ».

Дану молитву потрібно читати мінімум один раз протягом двох тижнів. Молитва до Богородиці має неймовірну силу, яка здатна змінити ваше життя на краще і допомогти в спокуту гріхів.

Є ще одна молитва до Діви Марії, здатна зцілити грішну душу і допомогти у важких життєвих ситуаціях:

«Про Пресвята Діва Марія! Молю Тебе, непорочна, про прощення гріхів моїх! Чи не відвертайся від мене в моменти тяжкі, щоб не залишив мою душу грішну! Допоможи і очисти душу, зміцни мою віру.

Дозволь мені увійти в Царство Небесне чистим і непорочним, без діянь грішних. Помолися за мене перед Христом і Господом нашим. Так молитися я перед Тобою, чиста Діва, ніколи не перестану. Так восславлю я ім’я Твоє, Богородице! На віки вічні. Амінь. Амінь. Амінь».

Фото ілюстративне – dyvensvit.org

You cannot copy content of this page