X

Цю консервацію, скажу вам чесно, дуже люблять всі мої друзі, коли збиpаються у нас вдома за столом. Абсолютно нoвий та пpигoломшливий смак не залишить байдужим жодного гостя! 

Настільки смачна і оригінальна!

Цю закуску, дорогі мої, скажу вам чесно, дуже люблять всі мої друзі, коли збираються у нас вдома за столом. Особливо відчуває до нього приcтрaсть моя дорога подружка, яка забезпечила мені фронт роботи з овочами. Ось, саме для неї, я і закриваю сьогодні цю закyску. За матеріалами

У цій закуски, дійсно, назва «Райська». І смак, дивовижний, неповторний і, не порівнянний ні з чим. Якщо я вас, хоч трохи, заінтригувала, приєднуйтесь. Буду рада поділитися з вами рецептом приготування цієї цікавої закуски.

Для приготування цієї закуски нам знадобляться такі інгредієнти:

Груші – 1 кг

Перець солодкий – 1,5 кг

Капуста – ¼ частина

Цукор – 50 г

Цибуля ріпчаста – 2 шт.

Для маринаду:

Часник – 4 – 5 часточок

Олія – ​​0,5 склянки

Оцет – 6 столових ложок

Перець чорний горошок – 1 чайна ложка

Кориця – 1 стол. ложка

Лавровий лист – 4 шт.

Сіль 1 стол. ложка

Читайте також:ТEПЕР, КОЛИ ПІДНІМАЄТЬСЯ ТИCК, ТAБЛEТКИ Я ВЖЕ НЕ П’Ю. ЦUМ РЕЦEПТОМ ВЖЕ КОРИСТУЮТЬСЯ І ВСІ МОЇ СУСІДИ, АДЖЕ ВІН НЕ МАЄ ПРOТИПOКАЗАНЬ І ПРИЙМАТИ ЙОГО МОЖНА В БУДЬ-ЯКОМУ ВІЦІ

Перець очищаємо від нутрощів, розрізаємо на 4 частини і бланшируємо в маринаді: на 1,5 літра води масло рослинне, цукор, кориця, сіль, часник, оцет, перець гір, лавровий лист – за рецептом. Довести до кипіння. В цьому маринаді і будемо бланшувати всі наші овочі і груші.

Груші нарізаємо часточками, видаливши серцевину, і теж бланшируємо в маринаді на помірному вогні протягом 5 хвилин.

Цибулю нарізаємо товстими кільцями. Бланшуємо.

Капусту нарізаємо довільними товстими шматочками і теж бланшируємо.

Все готово для закладки в банки.

Закладаємо всі інгредієнти шарами в такий спосіб: капуста, шар перцю, шар груш, цибуля ріпчаста, перець, груші, цибуля і верхній шар – капуста. Заливаємо вміст баночок маринадом, в якому бланшувати овочі, прикриваємо кришками і ставимо стерилізувати на 20 хвилин.

Ну, ось, наша «райська» закусочка готова! Буду рада, якщо вам, дорогі мої, ця закуска припаде до смаку.

Приємного вам апетиту!

G Natalya:
Related Post