X

У мого Степана за плечима 2 шлюби, перший, як зазвичай буває, розпався по молодості, а у другому Степан овдовів. Від цього шлюбу залишилася маленька дівчинка, я Марійку  згодом удочерила. Від першого шлюбу у чоловіка також є двоє дітей. В цей час його мама сказала Степану, поки він був у пригніченому стані, щоб він переписав на неї ділянку, нібито для того, щоб із цією ділянкою нічого не сталося

У мого Степана за плечима 2 шлюби, перший, як зазвичай буває, розпався по молодості, а у другому Степан овдовів. Від цього шлюбу залишилася маленька дівчинка, я Марійку  згодом удочерила. Від першого шлюбу у чоловіка також є двоє дітей.

Справа в тому, що другій дружині Степана свого часу всі друзі та родичі зібрали гроші, а вона ці гроші витратила не на себе, а віддала на покупку ділянки і заповіла побудувати там будинок, аби у ньому жили чоловік і донечка. Чоловік ділянку купив, а дуже скоро після цього попрощався назавжди з дружиною.

В цей час його мама сказала Степану, поки він був у пригніченому стані, щоб він переписав на неї ділянку, нібито для того, щоб із цією ділянкою нічого не сталося.

Минув час, чоловік зустрів мене, я згодом удочерила Марійку, і ми вирішили будуватися. Коли Степан прийшов до мами з проханням повернути йому ділянку назад, вона, м’яко сказати, відмовила і сказала, що віддасть ділянку його першим дітям.

Зараз ми обоє розгублені Виходить, моя свекруха забрала у Марійки те, що, по суті, належить їй за заповітом її матері. Але за законом все правильно, мама Степана – власниця землі. Як тепер із цим жити, що мені сказати потім дитині? Ми не знаємо зі Степаном, як нам бути.

Передрук без посилання на Ibilingua.com заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com

M Alena:
Related Post