X

У суботу, 21 січня 2023 року, на небі буде молодик. Астрологи застерігають від цього явища – воно відбуватиметься на тлі сузір’я Водолія: для когось із нас це може виявитися цінним досвідом, але більшість вирішить – наплутати в житті

У суботу, 21 січня 2023 року, на небі буде молодик. Астрологи застерігають від цього явища – воно відбуватиметься на тлі сузір’я Водолія: для когось із нас це може виявитися цінним досвідом, але більшість вирішить – наплутати в житті

Майбутній молодий місяць буде несхожим на будь-який інший.

У суботу, 21 січня 2023 року, на небі буде молодик. Астрологи застерігають від цього явища – воно відбуватиметься на тлі сузір’я Водолія.

Молодик у січні 2023 року ознаменується революційними змінами. Всі знаки зодіаку відчують на собі вплив Водолія, тобто найбільшого індивідуаліста і бунтаря в зодіаку. Для когось із нас це може виявитися цінним досвідом, але більшість вирішить… наплутати в житті. Незабаром ми можемо пошкодувати про прийняті зараз рішення.

Гороскоп на молодик у Водолії 21 січня 2023 для всіх знаків зодіаку

Молодик 21 січня 2023 року стане для нас переломною подією. Тоді кожен із нас вирішить запровадити революційні зміни або попрощатися з тим, що нам більше не служить. Нам не сподобається ідея, що все залишиться як раніше. Натомість ми прийдемо до висновку, що нам потрібно зробити життєву революцію.

Зараз багато людей відмовляться від давно намічених планів на 2023 рік або раптово втратять інтерес до того, що раніше здавалося їм надзвичайно важливим. Ми захочемо проявити свою незалежність по відношенню до інших, а також оригінальність мислення. Люди, які щодня надто сором’язливі, можуть скористатися цим – зараз саме час виконати свої бажання. Проте інші можуть збунтуватися заради шоу.

Це буде невдалий час для наших емоційних стосунків. Демонстрація емоцій перестане бути нашою сильною стороною – ми будемо соромитися того, що ми піклуємося про когось настільки, що обожнюємо його. Ми зараз відмовимося. Ми почнемо поводитися так, ніби нікому не потрібні.

“Ми можемо почати проявляти холодність у любовних стосунках або злитися на партнера за те, що він нас обмежує. Тепер усі почнуть боротися за свободу”, – кажуть астрологи.

Майбутній молодий місяць буде несхожим на будь-який інший. Тоді краще стережись

Гороскоп на січень 2023 року вказує на те, що краще буде перечекати прийдешній час і не вплутуватися в серйозні дискусії. Після завершення ретроградного Меркурія планета ще кілька тижнів залишиться “в тіні”, а це означає, що нам буде важко висловити те, що ми насправді думаємо. Щоб уникнути непорозумінь, варто потерпіти до настання лютого.

У професійних справах буде хаос. Деякі вирішать використати свої божевільні ідеї та несподівано досягнуть успіху, а інші стануть надзвичайно креативними, але не захочуть ділитися своїми ідеями. Очікування боса або клієнтів можуть змінюватися день у день. Також важко буде передбачити наслідки власної роботи. Деякі знаки зодіаку чудово знайдуть себе в цій ситуації, але інші розчаруються.

Якщо у нас є можливість, то зараз варто поберегти сили і відпочити. За кілька тижнів все налагодиться.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post