fbpx

Уже багато днів шукаю те, що могло б мені допомогти впоратися з тривогою і переживаннями… Заспокоєння душі змогла допомогти тільки ці молитви

Для сучасного суспільства характерною ознакою є смуток. Трапляються періоди в житті, коли всі справи не вдаються, хоча явних причин цього немає.

Це означає, що в душі у людини мало рівноваги і спокою. На допомогу в таких ситуаціях приходять молитви для заспокоєння душі і серця.

Найсильніша молитва

Богородице Діво, радуйcя, Благодатна Маріє, Господь з Тобою: благословенна Ти між жонами, і благословенний Плід утроби твоєї, яко Спаса народила еси душ наших. Достойно єсть яко воістину, славити Тебе Богородицю, присноблаженну і пренепорочную і Матір Бога нашого.

Чеснішу від херувимів і незрівнянно славнішу від серафимів, без зотління Бога Слово породила, сущу Богородицю, Тебе величаємо. Амінь

Молитва до Іоанна Предтечі

Хрестителю Христовий, проповіднику покаяння, кающагося не погорди мене, але, разом поставлю з небесними, молися до Владики за мене недостойного, унилаго, немощнаго і сумного, у многія біди впадшаго, утружденнаго бурхливими помислами розуму мого: аз бо єсмь вертеп злих справ, аж ніяк не маючи кінця гріховного звичаєм; прибитий бо є розум мій земним віщого.

Що сотворю, які не вем, і до кого вдамся, так врятована буде душа моя? Тільки до тебе, Святий Івана, благодаті тезоіменіте, яко тя перед Господом, за Богородиці, вем больша бити родження всіх, бо ти сподобився єси торкнутися верху Царя Христа, який прийняв гріхи світу, Агнця Божого: Його ж моли за грішну мою душу, та поне відтепер, в первийнадесять годину, понесу тяготу благу і прийму мзду з останніми.

Їй, Хрестителю Христовий, чесний Предтечі, крайній пророче, перший у благодаті мученику, Постніков і пустельників наставнику, чистоти вчителю і ближній друже Христовий, тя молю, до тебе прибігаю, що не відкинь мене від твого заступництва, але підведи мене, падшого багатьма гріхи.

Обнови душу мою покаянням, яко другим хрещенням, понеже обох начальник єси: крещеніем омивається гріх, покаяння ж проповідуючи на очищення від коегождо справ поганих; очисти мене, гріхами оскверненнаго і спонукати ввійти, іможе ніщо ж кепсько входить, у Царство Небесне. Амінь.

Найголовніше – щиро просити святого допомоги, вірячи в його чудотворні сили. Звертатися потрібно ввечері, напередодні рекомендують відвідати церкву і помолитися там біля ікони. Якщо немає такої можливості, то можна проводити ритуал вдома.

Якщо в житті багато стресів і невдач, варто прочитати молитовний текст, спрямований на заспокоєння серця і душі. Він дасть сил і енергії на нові звершення.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page