X

В кафе ми були вчотирьох: я з чоловіком, і Маруся, моя подруга, зі своїм хлопцем Орестом. Ми замовили суші та напої, і мило провели час. Коли я погукала офіціанта, подруга занепокоїлася, і стала “шуршати” під столом. Краєм ока я помітила, що вона передала свій гаманець кавалеру

В кафе ми були вчотирьох: я з чоловіком, і Маруся, моя подруга, зі своїм хлопцем Орестом. Ми замовили суші та напої, і мило провели час. Коли я погукала офіціанта, подруга занепокоїлася, і стала “шуршати” під столом. Краєм ока я помітила, що вона передала свій гаманець кавалеру.

Я ніколи не розуміла жінок, які виправдовують “ліньки” своїх чоловіків. Ну як можна утримувати чоловіка і тягнути його на своїх тендітних жіночих плечах? Як можна взагалі дозволити чоловікові так поводитися. Але я знаю чимало прикладів таких жінок та чоловіків. Вони кажуть, що мають відмінні стосунки, які задовольняють обох. Насправді ж ці стосунки приносять задоволення лише дармоїду чоловікові, який добре влаштувався. Ну а жінка просто мовчить через боязнь залишитися одною.

Вона думає, що просто нікого краще не знайде. Звичайно, не знайде, доки буде “дивитися” на такого безсовісного чоловіка. Загалом, у мене є подруга Маруся, вона досить симпатична. Є в неї, звичайно, зайва вага, вона важить 120 кілограмів при зрості в 165 см і з цього приводу дуже комплексує.

Справа в тому, що Маруся дуже багато років була одна, у неї просто не було хлопця, поки інші подружки зустрічалися, виходили заміж та ставали матерями. Не раз Маруся плакалася мені в жилетку, що її ніхто не любить, бо має таку вагу. Ну а півтора роки тому з’явився у її житті хлопець на ім’я Орест. Орест досить хитрий на вигляд. Він закрутив голову Марусі, яка так боялася бути одною і запропонував зустрічатися, а ще через місяць вони вже жили в будинку в Марусі. Подруга все ніяк не могла натішитися з того, що їй так пощастило. Мовляв, є в неї тепер людина, яка її прийняла такою, якою вона є і тепер вона буде з ним завжди.

Мені ж Орест не вселяв довіри – щось було в ньому таке, дуже неприємне. Якось сиділи ми всі разом у кафе, я, мій чоловік, Маруся та її Орест. Чудово провели вечір, покуштували деякі страви. Настав час розплачуватися. Я побачила, що Маруся тихо під столом передає Оресту свій гаманець, але вдала, що нічого не побачила. Орест ще й глянув на неї так, ніби що це за гаманець злидня. Той вечір минув. А за місяць ми зустрілися з подругою вдвох у кафе. Я бачила, що в неї немає настрою, ось і почала питати, в чому справа.

Маруся спочатку говорила, що все нормально. Але потім розплакалася. Виявилося, що Орест не працював із самого початку, спершу вигадував якісь відмовки, а потім став прямим текстом говорити Марусі, щоб та не ставила йому дивні запитання. Мовляв, вона взагалі має бути рада, що за такої зовнішності у неї є хлопець, як він. І доки вона за все платить, він буде з нею. Ось і забезпечувала моя Маруся їхню сім’ю весь цей час одна, бо боялася, що він її покине.

Я була неймовірно здивована від такої історії, порадила подрузі все ж таки вигнати цього чоловіка з квартири, але вона не хоче. Каже, що намагатиметься заробляти якнайбільше грошей, аби тільки Орест був поруч. Ну що у цих жінок у голові, скажіть мені?

Фото ілюстративне

G Natalya:
Related Post