X

В п’ятницю мені зателефонувала сестра і попросила заради неї і її нового кохання, збрехати її чоловіку Олегу. Оскільки ми завжди підтримувала одна одну, я не обдумуючи погодилася на таку провокацію. – Ми хочемо поговорити про своє – жіноче. Ти ж не будеш проти? – Олег погодився. А наступного дня Єва постала на моєму порозі

Моїй сестрі Єві сорок років, і вона дуже важлива для мене людина. У нас завжди були чудові стосунки. Змалку я звикла тримати над нею “захисну руку”. Я була старшою і мудрішою, тому намагалася завжди в усьому їй допомагати. І це ще з дитсадка.

Мабуть тому у нас дуже хороші стосунки. Ми завжди чудово ладнали. Ми майже ніколи не сперечалися і кожен раз ділилися найпотаємнішим. Для мами наші стосунки були як сон.

– Я дуже щаслива, що ви так добре розумієте один одного. Немає нічого важливішого за сім’ю. Ви завжди повинні бути поруч один з одним, – повторювала нам мама.

Я весь час намагалася відповідати цьому. Я б зробила абсолютно все для своєї сестри. Я навіть збрехала задля її щастя.

Єва заміжня вже десять років. Спочатку здавалося, що вони з Олегом справді закохані. Але потім Єва почала скаржитися.

– Ми просто більше не розуміємо один одного. Ми живемо в одній квартирі, як чужі люди. Мені іноді здається, що я зовсім його не знаю”, – поскаржилася вона.

Я її зрозуміла. Оскільки було видно, що вони вже давно не дивляться один на одного такими очима, як після весілля. Коли Єва похвалилася мені, що познайомилася з хорошим чоловіком, я не могла на неї злитися.

– Я нарешті знову відчуваю себе щасливою. Я відчуваю, що знову ожила, — сказала вона мені. І я дуже була рада за сестру.

Кілька днів тому Єва подзвонила мені, щоб запитати, чи можу я збрехати її чоловікові.

– Я б хотіла поїхати до Кості, ми давно не бачилися, — благала вона мене. І тому я підкорилася. Я сказала Олегу, що Єва ночуватиме у мене.

– Ми хочемо поговорити про своє – жіноче. Ти ж не будеш проти?, — сказала неправду я Олегу.

Єва приїхала після “побачення”, і світилася від щастя.

– Я справді дуже люблю Костика. Я думаю, що нам з Олегом краще розлучитися, – зізналася вона мені.

І я тільки підтримую рішення сестри. Я не думаю, що є сенс залишатися в нещасливому шлюбі. До того ж, дітей в них немає.

А як ви відноситеся до розлучення? Чи краще терпіти і жити разом?

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post