X

В понеділок я ледь прийшла з роботи. Благо, у мене є автівка, і я не їжджу громадським транспортом. Я відразу ж зняла свої десятисантиметрові каблуки, строгий костюм, і одягла ошатний велюровий костюм, який перед святами замовила у відомого бренду. І тут в кімнату входить Вадим

В понеділок я ледь прийшла з роботи. Благо, у мене є автівка, і я не їжджу громадським транспортом. Я відразу ж зняла свої десятисантиметрові каблуки, строгий костюм, і одягла ошатний велюровий костюм, який перед святами замовила у відомого бренду. І тут в кімнату входить Вадим.

Мене звуть Ніна. Я очолюю відділ у одній великій організації. Оскільки я – начальник і в нас жіночий колектив, то я завжди дуже стежу за своїм зовнішнім виглядом.

Я завжди собі роблю гарний макіяж, завжди роблю собі сучасну стрижку і, звичайно, дуже ретельно підходжу до вибору одягу.

Цілий день я ходжу у взутті на високих підборах і тому дуже втомлююся. Усі жінки мене точно зрозуміють. Коли я приходжу додому, мені дуже хочеться одягнутися у зручний домашній одяг і ходити по квартирі босоніж. Я навіть не хочу взувати тапочки.

А моєму Вадиму це дуже не подобається. Через це ми з ним почали дуже часто сперечатися останнім часом.

– Де ти бачив, щоб дома жінки ходили у сукнях та на високих підборах? Таке лише у фільмах буває!

Я ходжу вдома не в старому одязі, а в гарному домашньому одязі. Адже мій чоловік теж ходить по дому не в костюмі і в краватці. Він взагалі такий одяг не носить, бо працює простим шофером.

Вдома він ходить у зручних спортивних штанах та футболці. Я теж так хочу вдома одягатися. А мій Вадим зі мною не згоден. Він вважає, що я маю виглядати шикарно саме для нього.

Ми з ним постійно сперечаємося, він мене критикує і дорікає. А я хочу вдома відпочивати та розслабитися.

Моя мама завжди ходила вдома в халаті ще й у бігудях, щоби була гарна зачіска, коли вона піде на роботу. І тато їй жодного разу не зробив жодного зауваження. Напевно, просто любив її такою, якою вона є.

Чому мій чоловік ставить мені такі претензії?

Нещодавно він так сильно розлютив мене, що я йому сказала:

– Якщо тобі не подобається те, як я виглядаю, давай розлучимося. Ти знайдеш жінку, яка завжди виглядатиме для тебе чудово!

А мій Вадим на мене образився і вже тиждень зі мною не розмовляє.

Фото ілюстративне

G Natalya:
Related Post