X

В Юлі недавно був ювілей – 35 років. Ми давно товаришуємо, тому без моєї присутності тут просто не обійтись. Цього року вона організувала своє свято досить цікаво – не так, як завжди. З родичами вона посиділа в ресторані в той же день, а всіх найближчих подруг Юля зібрала в п’ятницю. Серед запрошених були дві незнайомі мені жінки, яких я і зустріла у вбиральні, коли припудрювала носик

В Юлі недавно був ювілей – 35 років. Ми давно товаришуємо, тому без моєї присутності тут просто не обійтись. Цього року вона організувала своє свято досить цікаво – не так, як завжди.

З родичами вона посиділа в дорогому ресторані в той же день, їй пощастило, це була неділя. А всіх найближчих подруг і знайомих вона зібрала в п’ятницю, щоб можна було розслабитися і не думати про роботу.

Всіх, крім двох гостей, на святі я вже знала, ми частенько зустрічаємось, і робимо такі собі дівчачі посиденьки.

Олена Петрівна мені одразу показалася людиною з відмінним почуттям гумору. Вона весь вечір хохотала з бокалом у руках. Вона дружина нового напарника чоловіка Юлі, тому ті й здружилися. А ось Ліля, доволі скромною мені видалась. Про неї я нічого не знала, лише в ході спілкування ми роззнайомилися.

Лілю з Юлею познайомили їхні діти – однолітки. Вони разом гуляли на дитячому майданчику, з того часу й почали дружити сім’ями.

Ми плавно перейшли з ресторану в караоке, адже всім захотілося веселого продовження святкування.

Увійшовши до вбиральні, щоб підправити макіяж, я побачила там двох “новеньких”. Засмучена Ліля розказувала Олені Петрівні про свого чоловіка. Наскільки я зрозуміла, він її покинув заради молоденької няні, яка працювала в їхньому домі, поки ті працювали.

– Я ніяк не можу збагнути, як він міг проміняти мене, на таку худющу, прищаву, ще й до того ж, кривоногу дівчину, – говорила Ліля.

– О, так, твій чоловік геть смаку немає, – відповідає їй “прикалістка” Олена Петрівна. – Ось про свого чоловіка я таке сказати не можу. Я йому хороший смак з самого початку привила, тому він знайшов собі молоденьку, красиву, тендітну коханку, яка вміє доглядати за собою. Що я скажу – моя школа.

Я від почутого мало не зацепеніла, а далі чую гучний їх сміх. В цей час я і приєдналася до їх веселої компанії.

Це, звичайно, був жарт.

Просто потрібно було розрядити обстановку. Потім ми більш серйозно обговорили ситуацію Лілі. І зараз у неї життя налагодилося. Вона вже вдруге вийшла заміж, і цього разу їй пощастило, бо поруч з нею справжній чоловік, який підтримує і любить Лілю!

Це я до того, що всяке в житті буває! Але не потрібно впадати в гарячку! Треба зі здоровим глуздом постаратись вийти з цієї чи іншої ситуації.

І, звичайно ж, вам дуже пощастило, якщо є подружки, з якими можна обговорити любі життєві перипетії.

Сподобалась стаття? Поділіться з друзями на Facebook

G Natalya:
Related Post