X

Василь ніби відчув, що в мене поганий настрій, зробив чашечку цикорію і попросив присісти в залі перед телевізором. А сам в цей час направився на кухню, закотивши рукава. Я чула крізь стукіт тарілок і кастрюль, як Василь бурмотить собі щось під ніс. А з ранку, я ще не встигла прокинутись, як чоловіка вже не було дома

Василь ніби відчув, що в мене поганий настрій, зробив чашечку цикорію і попросив присісти в залі перед телевізором. А сам в цей час направився на кухню, закотивши рукава. Я чула крізь стукіт тарілок і кастрюль, як Василь бурмотить собі щось під ніс. А з ранку, я ще не встигла прокинутись, як чоловіка вже не було дома.

Я вже давно заміжня. Мій чоловік – той ще ледар. Тому вся робота по дому лежить на моїх тендітних плечах. Власне, я повторила долю своєї матері. Адже мій батько ніколи не допомагав їй у господарстві. Мама змушена була виконувати всю важку роботу. Ясна річ, що я їй у цьому допомагала.

Минули роки. Я виросла та зустріла свою долю. Моїм нареченим виявився справжнісінький ледар. Чоловік любить лежати на дивані та дивитись футбол. Він у мене не тільки ледар, а й грязнуля. Чоловік любить розкидати свої брудні шкарпетки по всьому будинку. Я не встигаю їх прати! Адже мені хочеться хоч трохи відпочити від домашнього клопоту.

Василь  регулярно відпочиває із друзями. Мені взагалі незрозуміло, від чого він утомлюється. Напевно, від свого футболу на телевізорі.

Кожні вихідні Василь зустрічається з друзями. Разом вони ходять на рибалку чи клуб. Я залишаюся вдома мити посуд чи прати одяг чоловіка. Мені так прикро, що словами це не передати.

Якось я не витримала і поставила чоловіку питання:

– Любий, тобі не хочеться помити за собою посуд?

– Чому ти порушила цю тему саме зараз?

Дивна відповідь, чи не так.

– Коли ти мені востаннє дарував букет квітів?

– Натяк зрозумів. Гаразд, я помию посуд. Не переживай!

Увечері чоловік виконав свою обіцянку. Я чула, як на кухні гримів посуд. Чоловік тихенько щось бурмотів собі під ніс, але продовжував мити.

Знаєте, що сталося вранці? Василь побіг і купив посудомийну машину. Мене він і близько до неї не підпускає. Тепер чоловік миє посуд сам! Я цьому неймовірно рада.

А як у ваших сім’ях заведено?

Фото ілюстративне

G Natalya:
Related Post