X

Вікторія Андріївна зателефонувала ближче десятої, і на тому дякую – дала виспатись. Після не дуже хорошої розмови я зрозуміла, що такими аргументами вона просто хоче забрати свого синочка під “своє крило”. Але для чого все це? У неї є ще дві дочки, які часто навідуються в гості. Але ж ні, син то святе, треба щоб завжди був поруч, і не важливо, що в нього є як дружина, так і діти

Вікторія Андріївна зателефонувала ближче десятої, і на тому дякую – дала виспатись. Після не дуже хорошої розмови я зрозуміла, що такими аргументами вона просто хоче забрати свого синочка під “своє крило”. Але для чого все це? У неї є ще дві дочки, які часто навідуються в гості. Але ж ні, син то святе, треба щоб завжди був поруч, і не важливо, що в нього є як дружина, так і діти.

***

Але я від неї втомилася. Втомилися і мої родичі, адже вона телефонує всім щодня…

Нагадую що син у Вікторії Андріївни не єдиний, є ще дочка з чоловіком які живуть в годині їзди.

І в гості вони приїжджають кожні вихідні (прямо з вечора п’ятниці по вечір неділі). Є дуже коханий чоловік (працює вахтами два тижні через два тижні).

Є дві собаки яких свекруха обожнює і не менш улюблена робота. До речі робота пов’язана зі спілкуванням з людьми, але їй все одно не вистачає мабуть.

Подружки всі поруч живуть і з ними Вікторія Андріївна щовечора гуляє по місту. Так само город і заготовки на зиму…

Так у неї життя більш насичене ніж у нас з чоловіком разом узятих і як вона встигає за три рази в день переговорити з усіма родичами (включаючи моїх, які чесно вже подумують про зміну номера).

А тепер до головної проблеми.

Телефонує мені свекруха знову в сльозах і розповідає як прокинулася вона від того що птах у вікно стукав.

Птах у вікно стукає – прикмета погана. Вважається, що в птахів вселяються душі ушедших. А прихід такої людини з небес в будинок – це завжди погано. Вона або покличе з собою, або хоче попередити про лихо, що насувається.

І що їй птиці вдаряються перед відходом когось з родичів, дуже переживала за нас. А це вона ще навіть не знала про мою операцію… Ось як відчувала що не треба їй розповідати… Замучила б “любов’ю”.

А потім розповідає сон:

Що я їй зателефонувала і почала на чоловіка (її сина) скаржитися. І поличку прибити не може і грошей в будинок не приносить. А головне набрав боргів і кредитів за моєю спиною. Що чоловік поганий і я на це не підписувалася. З цього і зажадала забрати чоловіка назад.

Вона звичайно ж погодилася і поїхала до нас забирати сина назад додому…

Ось уявляєте? Це ж ким треба бути щоб телефонувати свекрусі і вимагати забирати дитину назад. Я дуже поважаю і чоловіка і його родичів для таких ось дзвінків…

Але може це її підсвідомість хоче повернути синульку додому?

Як боротися з такою “любов’ю” матері до свого синочка? Є якісь способи?

Фото ілюстративне, з вільних джерел

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

G Natalya:
Related Post