X

Я не розумію, як маю вигнати невістку зі своєї квартири. У мого сина Ореста з Настею двоє дітей. Онуків я, звісно ж, прописала у себе, не будуть вони в повітрі висіти. Та одного дня син сказав, що вони розбігаються. Орест з якоюсь дівицею до Польщі поїхав, а Настя ця, в мою квартиру “жениха” привела. Мало того, вона вже носить його дитину. Вони там шикують, а я за них комуналку плачу

Я не розумію, як маю вигнати невістку зі своєї квартири. У мого сина Ореста з Настею двоє дітей. Онуків я, звісно ж, прописала у себе, не будуть вони в повітрі висіти. Та одного дня син сказав, що вони розбігаються. Орест з якоюсь дівицею до Польщі поїхав, а Настя ця, в мою квартиру “жениха” привела. Мало того, вона вже носить його дитину. Вони там шикують, а я за них комуналку плачу.

Синові було майже 30 років, коли він мені повідомив, що у нього є дівчина і вона вже при надії. Термін в Насті був вже 5-ть місяців на той час, і вона такого ж віку, як і мій Орест. Ну що я могла сказати. Дитина в такому віці тільки в радість. Сказала синові, що правильно було б одружитися, та й швидше, щоб до появи на світ маляти були розписані. Весілля зробили невелике, покликали родичів в недорогий ресторанчик, та й все.

Тут і постало питання, де жити молодим. Я постійно на роботі, квартира у мене на дві кімнати, в основному жила в своїй кімнаті. Ось і вирішила, що було б краще запросити дітей жити разом зі мною. Ну не пускати ж їх з маленькою дитиною по орендованих квартирах.

Переїхали вони до мене і тут почалося. Що не день – суперечка. То вони гризуться з побутових питань, то Настя Ореста до когось ревнує. Я спочатку намагалася не втручатися, потім вже заспокоювала невістку, говорила, що це все зміни в організмі, тому так себе веде. Але ні, після появи онука, запал Насті нікуди не подівся.

Я прокидалася зі скандалами і засипала теж. Мало того, вони ще й перетовкли половину мого посуду, який мені ще мама подарувала на моє весілля. Коли я йшла на роботу, то тільки там і відчувала спокій. Ну але для чого мені в 55 років постійно бути в центрі їх “бурі”?

Через півтора року такого життя я не витримала. Вирішила, що раз зарплата у мене нормальна, залишу молодих в своїй квартирі, ну а сама знайду собі невелички і не дороге житло і буду жити на орендованій, головне це спокій. Тоді ж невістка повідомила, що вона чекає вже другу дитину і я знову переконалася, що рішення було правильним. А то знову будуть нерви в неї на будь що.

Так минуло три роки. А потім приїхала я до них в гості і дізнаюся, що у них борг в комунальні служби просто неймовірний. Я була спантеличена, адже таку суму за кілька років можна було назбирати. Я давай питати Настю, в чому справа, а вона мені у відповідь, що квартира не її, навіщо їй платити. Син взагалі ані словом не обмовився. Все впало на мої плечі. Довелося брати кредит, щоб швидко виплатити борг за комуналку, а потім ще й кредит виплачувати. Я вже пошкодувала, що пустила їх жити до себе.

Не минуло й пів року, як я дізналася, що син з Настею розійшовся, та тільки Настя залишилася жити в моїй квартирі з дітьми, ще й мужика якогось нового туди привела, чекає вона від нього дитину. Ну а я за них комуналку плачу.

Мій же Орест поїхав до Польщі, теж знайшов собі мадам якусь. Тепер біда в тому, що я і вигнати невістку не можу, діти її у мене приписані, вони не повнолітні. Але за комуналку вона платити не збирається, син взагалі сказав, що руки бруднити не буде. Ось так я вирішила допомогти дітям, а потрапила сама в халепу.

Не повторюйте моїх помилок…

Фото ілюстративне – спеціально для ibilingua

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

G Natalya:
Related Post