X

Я вибрав жінку з «причепом», забезпечувати який не збираюся. Олесю я люблю, але у її донечки є свій татусь, який і має її фінансово утримувати і любити. Я попередив кохану про те, що не маю наміру спонсорувати її дочку. Треба б більш активно підключити до фінансових питань біологічного батька, який платить смішні 2,5 тисячі

Я вибрав жінку з «причепом», забезпечувати який не збираюся. Олесю я люблю, але у її донечки є свій татусь, який і має її фінансово утримувати і любити!

Три роки тому доля подарувала мені зустріч з жінкою моєї мрії.

Спочатку все було чудово, але потім Олеся вона зізналася, що у неї є донечка від попереднього шлюбу.

Ми спочатку проводили час удвох, а потім Олеся почала брати і дочку, їй три роки.

Аліменти колишній чоловік сплачує, але мізерні, іноді зустрічається зі своєю дитиною.

Перший час я навіть не вникав в цю тему, але тепер зрозумів, що практично половина мого доходу йде на чужу дитину! Ми не можемо відпочити, дозволити собі похід в ресторан або відкласти гроші.

Я попередив кохану про те, що не маю наміру спонсорувати її дочку. Треба б більш активно підключити до фінансових питань біологічного батька, який платить смішні 2,5 тисячі.

Олеся. з якою ми розписалися ігнорує мої слова. Як до неї достукатися?

Можливо, ви подумаєте, що я – егоїст, але я не згоден жертвувати собою заради дівчинки, яка мені практично байдужа. Адже у нас ще потім народяться і свої діти, їх я і любитиму, і забезпечуватиму.

Передрук без гіперпосилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, pixabay.com

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook і залишайте свої коментарі!

M Alena:
Related Post