X

Я жила з батьками в селі, тому коли поступила в універ, вирішила деякий час пожити у брата. Нестор одружений, правда Анну ні я, ні вся наша сім’я, терпіти не може. Не знаю, для якої місії вона на тому світі: прибирати вона не буде, їсти готувати не вміє. Вимагає від Нестора домробітницю. Такої “розумної” невістки, як в нас, ще світ не бачив, їй Богу! Мрію, щоб Нестор одумався, і знайшов собі хорошу дівчину

Я жила з батьками в селі, тому коли поступила в універ, вирішила деякий час пожити у брата. Нестор одружений, правда Анну ні я, ні вся наша сім’я, терпіти не може. Не знаю, для якої місії вона на тому світі: прибирати вона не буде, їсти готувати не вміє. Вимагає від Нестора домробітницю. Такої “розумної” невістки, як в нас, ще світ не бачив, їй Богу! Мрію, щоб Нестор одумався, і знайшов собі хорошу дівчину.

Мій старший брат Нестор одружений, живе в місті, у нього свій будинок. Після закінчення школи я приїхала до нього, щоб вступити до університету, звичайно, оселилася у них на час іспитів, щоб не орендувати квартиру.

З дружиною Нестора у нас відносини були завжди натягнуті, батькам Аня відразу не сподобалася, дуже нетовариська і зарозуміла, а тепер я переконалася, що вона ще й господиня погана.

У будинку вічно безлад, готувати вона не вміє, та й не хоче. Весь час ниє, що вона погано себе почуває, що їй важко, що потрібна домробітниця, як в пристойних домах, розподілила роботу, щоб я все прибирала і готувала, каже, що я живу на всьому готовому, тому повинна відпрацьовувати.

Але брат хоча і заробляє добре, але поки що виплачує кредит за будинок, утримує всю сім’ю, допомагаючи батькам, і оплачує моє навчання і не може дозволити собі оплачувати ще й послуги домробітниці. Та й навіщо вона потрібна, в будинку ж не багатодітна сім’я живе, що потрібна допомога.

Ось це якраз і хвилює Аню найбільше, особливо після того, як я не переїхала в гуртожиток, а залишилася жити у них. Останнім часом відносини настільки натягнуті, що ми просто терпіти не можемо один одного.

Нестор поки ні про що не здогадується, бо Анна при ньому поводиться дуже чемно зі мною, а ось я так не можу, я не вмію прикидатися, і брат іноді робить мені зауваження.

Дітей у них немає, хоча одружені вже шість років, Аня каже, що ще не готова ставати матір’ю. Знаючи, як Нестор мріє про дитину, не можу зрозуміти, чому він йде у неї на поводу, якщо навколо так багато нормальних красивих дівчат, які хочуть і дітей і нормальну сім’ю.

Наших батьків теж засмучує відсутність онуків, адже у брата і житло є, і робота, і дружина. Мама завжди каже, що це у них не справжня сім’я, якщо немає дітей, і вже не раз натякала Нестору, щоб розлучився і знайшов собі іншу дружину. Але він дуже ображається, коли батьки починають йому таке говорити.

Він дуже любить Аню, все робить для неї, але вона цього не цінує і не заслуговує. Не розумію, що він в ній знайшов, вона не красуня, та ще з таким характером! Я б уже й згодна переїхати в гуртожиток до подруг, але на зло Ані залишаюся поки у них, не хочу робити так, як вона хоче, не дочекається!

Фото ілюстративне, з вільних джерел

Сподобалась стаття? Поділіться з друзями на Facebook

G Natalya:
Related Post