X

Я зустріла й покохала чоловіка, набагато старшого за мене, на 21 рік. Я хочу повноцінну родину, дітей, але він проти, бо переконаний, що це все тимчасово, що я його покину й піду до молодшого. Але мені 28 і я саме з ним відчуваю себе щасливою, впевнена у своїх почуттях. Коханий від моїх бажань відмахується, і я не знаю, що робити далі

Назар упевнений, що я його кину і знайду молодого, а мені вже 28 і я хочу заміж і дітей саме від нього, я впевнена у своїх почуттях.

Мені через місяць виповниться 28, і я дуже хочу відчути радість материнства, народити малюка від коханої людини. Знайомство з Назаром відбулося 7 років тому в досить великій фірмі, куди мені пощастило влаштуватися стажуватися під час навчання в інституті.

Зустріч стала для мене спалахом забороненого кохання з першого погляду. По-перше, він був рівно в два рази старше: йому 42 (на вигляд набагато молодше), а мені – 21. По-друге, він був моїм безпосереднім начальником. По-третє, він був одружений.

Але встояти перед чарівністю імпозантного, дуже розумного чоловіка з приголомшливим почуттям гумору не змогла. Тихо обожнювала його, намагаючись ніяк не проявити почуття. Тільки ось, мабуть, погано я старалася.

На новорічному корпоративі, куди мене запросили, я розповіла Назарові, що після свят не зможу вийти на роботу, тому що буду дуже зайнята в інституті. Він уважно вислухав мій лепет, і просто дивився в очі, немов заглядаючи в душу. Я не змогла витримати цього гіпнотичного погляду. Від розпачу зізналася у своїх почуттях. Назар сказав мені те, що я і так знала: про свою сім’ю, неприпустимість службового роману, різницю у віці.

Але з того вечора ми почали потайки зустрічатися.

Через півроку мій коханий розлучився. Процедура була важка, але ми практично відразу стали жити цивільним шлюбом. Подолали бурхливий протест моїх батьків і його родичів. Пройшли період неприємних пліток про мою корисливість, розпущених екс-дружиною.

Все це ніяк не завадило нашим почуттям. За ці роки багато щасливих моментів у нас було: пристрасних, ніжних, щирих. Крім відсутності заповітної пропозиції одружитися і відмови зробити мене матір’ю його дитини, все влаштовує.

Починаю про це говорити Назару, він відповідає, що по-справжньому любить мене і не хоче заважати, коли зустріну людини, більш підходящу за віком. Від прохань про дитину віджартовується, кажучи, що не бажає мене пов’язувати по руках і ногах.

При цьому знаю, що він – прекрасний батько, своїм дітям від першого шлюбу він до сих пір і по добрій волі допомагає. Коханий від моїх бажань відмахується, і я не знаю, що робити далі.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, pixabay.com

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

M Alena:
Related Post