X

Я зустріла свого майбутнього чоловіка Максима, коли він вже рік був розлучений. Я полюбила його дитину. На кухні мене в той день чекав неприємний сюрприз. Вона варила макарони, на моїй кухні! А тепер ця жінка заходить в гості все частіше. Мені що, посунутися?..

На кухні мене в той день чекав неприємний сюрприз, а тепер ця жінка заходить в гості все частіше. Мені що, посунутися?..

Я зустріла свого майбутнього чоловіка Максима, коли він вже рік був розлучений.

Жив скромно, платив аліменти, часто бачився з сином Андрійком. Часом забирав його на всі до нам вихідні.

Я намагалася знайти з хлопчиком спільну мову, він теж до мене потягнувся, ми добре поладили з часом.

Своєю квартири у нас не було, ми потроху накопичили на перший внесок і взяли іпотеку. З часом обживалися новими меблями, технікою, купили недорогу машину після весілля. Все було добре, аж до того моменту, як я випадково зустріла колишню дружину Макса на вулиці.

Висока, опливша жінка з сивими масними пасмами і в мішкуватому одязі. Їй можна було дати всі 50, а не 35. До цього я бачила її тільки на фото. Чоловік спілкувався і бачився з нею без мене. Однак вона мене впізнала і підійшла. Сказала, що потрібно поговорити.

Марина почала з того, що, незважаючи на розлучення, вони з чоловіком все ще дуже близькі. Він часто буває у неї в гостях, заїжджає після роботи, бо сумує за тим. як вона готує. Іноді він її підвозить у справах. Ще сказала, що вони часто розмовляють про минуле і Максим, нібито, каже, що шкодує про розлучення і одруження зі мною. Але через те, що я чекаю дитинку, він не може від мене піти. Не хоче аліментів і розділу майна. Та й шкода йому мене. Адже я не потягну іпотеку сама (після розлучення борг по іпотеці ділиться навпіл між подружжям).

Щодо цього він мав рацію. Зарплата у мене невелика, попереду декрет. Батьки в іншому місті і грошима не допомагають. Його колишня дружина попросила мене з’їхати з квартири і спокійно розлучитися. Відпустити чоловіка, а вона домовиться з ним про те, щоб він платив всю іпотеку сам.

Я була дуже розгублена від її слів. Прийшла додому і вирішила поговорити начистоту з чоловіком. Я сподівалася, що він спростує її слова, але він почав говорити, що це не моя справа, що я лізу, куди не треба, що між ними завжди були такі відносини і це нормально. І якщо я не хочу жити у величезних боргах і сама з дитиною, то маю це прийняти.

Виявилося, що коли він говорив про те, що їздить підробляти, до батьків, до сина, то він їздив до неї. А я вірила. Працювала, приходила додому, готувала, чекала його… Зараз не знаю, що робити. Я можу відмовитися від цієї квартири і просто з’їхати, але нікуди. І як я буду жити сама з дитиною, не знаю теж.

А недавно його колишня дружина Марина почала приходити до нас додому, в той день я застала її на кухні, вона варила макарони. На моїй кухні!!! Приготувала, сказала, що Макс такі любить, і пішла.

Тепер вона все частіше приходить до нас додому разом з дитиною. Нібито в гості. Поводиться вільно, як господиня, з Максом в відкриту фліртує. Чоловік це не підтримує, але і не припиняє. Мені дуже важко. Що робити далі, навіть не знаю. Посунутися?..

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, pexels

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

M Alena:
Related Post