X

Як би ви не пнулися й не старалися, якщо ви представник або представниця цих двох зіркових знаків Зодіаку – путніх батьків для ваших дітей з вас не вийде

Як би ви не пнулися й не старалися, якщо ви представник або представниця цих двох зіркових знаків Зодіаку – путніх батьків для ваших дітей з вас не вийде – в цьму переконані астрологи.

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які псуюють життя дітей.

Це Терези та Раки. Вони впливають на своїх дітей протилежно – одні тиснуть на гіперопіку, а інші – ігнорують.

Терези

Люди, народжені під знаком Терезів, можуть здаватися ідеальними батьками. Однак насправді вони зовсім не турбуються про дітей і не дбають належним чином. Такі батьки байдуже ставляться до спадкоємців, а деякі виявляють відверту грубість.

Терезам потрібно навчитися чути і слухати своїх синів і дочок, приймати їхні недоліки. Астрологи закликали батьків-терезів не піднімати голос і руку на своїх дітей.

Раки

А ось Раки завжди намагаються все і всіх контролювати. Вони, як правило, обмежуються народженням однієї дитини, яку ставлять на п’єдестал. Однак надмірна опіка – ще гірша, ніж її повна відсутність. Дитина може страждати від того, що її особисті межі постійно порушують.

Раки втручаються і у стосунки дітей із протилежною статтю, коли їхні діти стають дорослими.

Батькам-ракам треба вчитися давати нащадкам свободу дій – вони обов’язково це оцінять.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post