X

Як і де правильно зберігати яблука, щоб насолоджуватися цими фруктами якомога довше: поради, про які не знає багато господинь!

Як і де правильно зберігати яблука, щоб насолоджуватися цими фруктами якомога довше: поради, про які не знає багато господинь!

Як правильно зберігати яблука? Багато людей роблять помилку, швидше втрачаючи свіжість.

Яблука – одні з найпопулярніших фруктів на наших столах. Вони чудово підійдуть і як самостійний корисний перекус, і як доповнення до різних тортів і десертів. В осінні дні ми можемо приготувати з них ароматний яблучний пиріг. Крім того, варто подавати їх у запеченому варіанті, полити молочним шоколадом і з додаванням золотистої кориці. Щоб вони якомога довше зберігали всі свої смакові та поживні цінності, їх слід зберігати у відповідних умовах. Перевірте, як це правильно зробити.

Кулінарні поради: як зберігати яблука

Яблука мають зберігатися у відповідних умовах – бажано при температурі від 1 до 4 градусів Цельсія. Це може бути домашній льох або інше прохолодне місце на кухні, наприклад, холодильник. Це зберігає фрукти свіжими тижнями.

Багато хто кладе яблука в паперовий пакет. Завдяки цьому ми можемо прискорити їх дозрівання. Однак довго зберігати ці плоди в такому вигляді не варто, оскільки відсутність доступу свіжого повітря призведе до їх швидкого гниття.

Користуйтеся підказками, друзі, та будьте здорові!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post