fbpx

Як налаштуватися на заміжжя і благополучне особисте життя? Кому молитися, щоб знайти другу половинку

Питання, як вдало вийти заміж і знайти щастя в особистому житті, актуальний в будь-який час. Про кохання, щасливе заміжжя, дітей, романтичних стосунках мріє практично кожна дівчина.

Кому молитися, щоб знайти другу пол овинку. Можна читати як перед образом, так і в будь-якому зручному місці, де б ти не була!

Молитва Богородиці про заміжжя

Божа Матір є заступницею дівчат, жінок і матерів. До неї звертаються з проханнями не тільки про заміжжя, але і просячи здоров’я і захисту дітей .

,,О, Пресвята Діва Марія, прийми молитву цю від мене, негідною слуги Твоєї, і принесеш її до Престолу Бога Сина Свого, щоб милостивий він буде благань нашим.

Вдаюся до Тебе як до Заступниці нашої: почуй нас, тих, хто молиться Тобі, покрий нас покровом Твоїм, і випроси у Бога Сина Твого нам всіх благ: подружжю любові та злагоди, дітям слухняності, скривдженим терпіння, скорботним благодушності, всім же нам дух розуму і благочестя , дух милосердя і лагідності, дух чистоти і правди.

Збережи мене від гордості і самолюбства, дай же мені охоту до праці і благослови труди мої.

Як Закон Господа Бога нашого велить людям в чесному подружжі жити, то приведи мене, Матір Божа до нього, не для догоди бажанню моєму, а для виконання призначення Отця нашого Святого, бо Він Сам сказав: недобре чоловікові бути одному і створивши йому дружину в помічницю , благословив їх рости, плодітіся і населяти землю.

Пресвята Богородиця, почуй смиренну молитву з глибини серця дівочого мого: дай мені чоловіка чесного і побожного, щоб ми в любові з ним і в згоді прославляли Тебе і милосердного Бога: Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь”.

Молитва Миколі Чудотворцю про заміжжя

Молитовні слова, піднесені до Миколаю Чудотворцю, завжди почуті, і люди завжди отримують те, про що просять. Чудеса, створені їм, просто незліченні!

,,О, Всесвятий Миколу, догоджаючи преізрядний Господній, теплий наш заступнику, і всюди в скорботах швидкий помічнику! Помози мені грішному і смутному в цьому сем житії, умоли Господа Бога дарував ми залишення всіх моїх гріхів, згрішив від юності моєї, у всьому житії моєму, справою, словом, помислом і всіма моїми почуттями; і під кінець душі моєї допоможи мені окаянному.

Умоли Господа Бога, всього творіння Творця, избавити ма повітряних митарств і вічних мук; да завжди прославляю Отця і Сина і Святого Духа, і твоє милостиво предстательство, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь”.

Молитва Ксенії Петербурзької про заміжжя

Молитва Ксенії Петербурзької про любов не раз допомагала дівчатам знайти щастя. Прохання перед образом допоможе помиритися подружжю після сварки. Молитви Ксенії Петербурзької повернуть надію на любов і щастя.

,,О, Всеблагий Господи, я знаю, що велике щастя моє залежить від того, щоб я Тебе любила всією душею і всім серцем моїм і виконувала у всьому святу волю Твою.

Керуй же Сам, о Боже мій, душею моєю і наповнюй серце моє: я хочу догоджати Тобі одному, бо Ти Творець і Бог мій. Збережи мене від гордості і самолюбства: розум, скромність і цнотливість нехай прикрашають мене. Неробство противна Тобі і породжують пороки, подай же мені охоту до праці і благослови труди мої.

Оскільки ж закон Твій святий наказує людям жити в чесному подружжі, то приведи мене, Отче Святий, до цього освяченого Тобою стану, не для догоди бажанню моєму, а для виконання призначення Твого.

Бо Ти Сам сказав: недобре чоловікові бути одному і, створивши йому дружину в помічницю, благословив їх рости, множитися і населяти землю.

Вислухай смиренну молитву мою з глибини девічьяго серця Тобі возносить; дай мені чоловіка чесного і побожного, щоб ми в любові з ним і згоді прославляли Тебе, Мілосерднаго Бога: Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь”.

Часто ми звертаємося до Господа зі своїми проблемами і труднощами, просячи Його позбавити нас від цього і дарувати щось хороше натомість.

Варто знати, що в цій справі головне не текст, а то, щоб твої слова були щирими і від душі. Важливо, щоб прохання ти казав щодня, при цьому чітко і правильно її формулювала.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page