X

Якщо ви сьогодні комусь позаздрите – чекайте біди. Тому утримайтеся, будь ласочка, від цього руйнівного почуття – про це просять вас самі зірки. А інакше це буде мати фатальні наслідки. Це стосується трьох знаків Зодіаку

Якщо ви сьогодні комусь позаздрите – чекайте біди. Тому утримайтеся, будь ласочка, від цього руйнівного почуття – про це просять вас самі зірки. Це стосується трьох знаків Зодіаку.

Сьогодні, 23 серпня 2022 року, зірка попереджають три знаки Зодіакального кола про те, що їм ні в якому разі не можна дозволяти собі позаздрити ближньому. Це буде мати для вас фатальні наслідки. Тому просто радійте тому, що маєте – в когось і цього немає.

Телець (21.04 – 21.05)

Тельці самі по собі далеко не найбільш заздрісний знак зодіаку, але якщо вже це почуття тобою заволодіє, позбутися його буває доволі складно, чи не так?

І от сьогодні трапиться саме така історія: ти помітиш, що хтось живе чи працює краще, і це може довести тебе до справжнісінького розпачу. Представники знаку це завадить повноцінно жити і працювати.

Близнюки (22.05 – 21.06)

Близнюки заздрити вміють, мало того – і люблять: навіть якщо у тебе в житті все набагато краще, ніж у людини, яка потрапила у поле твоєї уваги, ти обов’язково знайдеш, до чого “причепитися” – для заздрощів представникам знаку згодиться будь-який дріб’язковий привід.

Але сьогодні це почуття для тебе – табу, от повір. Бо окрім порожніх переживань цього дня заздрість зіпсує твої стосунки з людиною, що тобі дорога.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви, хоч і цілком можуть претендувати на титул “Міс досконалість”, чудово знають, що завжди знайдеться хтось, у кого щось краще, ніж у них: будинок, машина, жіття у цілому.

Діви заздрять щиро, захоплено і самовіддано, не помічаючи того, більш того, це почуття для тебе самого часто конструктивне.

Але сьогодні в запалі цього почуття ти можеш втратити важливий життєвий чи професійний шанс, про що згодом шкодуватимеш. Воно тобі треба?

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post