fbpx

Яку молитву читати, щоб чоловік любив тебе ще більше. Господь завжди прийде тобі на допомогу, але в твоєму серці не повинно бути злих помислів. Завжди молись тільки з чистим серцем!

Всі ми хочемо любові і взаєморозуміння, але не всім даровано таке щастя. Для повноти щастя нам треба зустріти другу половинку. Молитва на любов чоловіка допоможе в цьому.

Чоловік і жінка разом складають повноцінну людину, адже в Біблії сказано, що Бог створив людину, чоловіка і жінку. Самотні чоловік або жінка – тільки половинка людини. Внизу статті тебе чекає молитва, яка допоможе найближчим часом зустрітися зі своєю другою половинкою.

МОЛИТВА НА ЛЮБОВ ЧОЛОВІКА

Найсильнішою молитвою на любов вважається звернення за допомогою до Святому Миколаю Чудотворцю .

« Із серцем від любові стомленим, звертаюся до тебе, Чудотворець Миколай. Не гнівайся на мене за гріховне прохання, але з’єднай долі рабів твоїх (назви своє ім’я та ім’я коханого чоловіка) на віки вічні.

Пошли мені диво у вигляді взаємної любові та отруєнь на всі пороки зрблені проти нас. Упроси Господа Бога про благословення і назви нас чоловіком і дружиною. Хай буде воля твоя. Амінь».

Однак ця молитва допомагає не всім. Святий Миколай відчуває, коли до нього звертаються зі злим умислом. А якщо твоя основна мета – це втіхи з конкретним чоловіком, то Чудотворець ще більше віддалить його від тебе.

Ще одна сильна молитва Миколаю Чудотворцю на любов.

«Милосердний Микола Чудотворець, захисник знедолених і скорботних. Молю про прощення гріхів моїх. Не осуди помисли мої про любов світлою, заспокій душу, осуши сльози.

Почуття мої щирі, бажання моє заповітне. Помолися за мене Господу нашому, коли засудить він любов мою, насильно милої не буду, відступлю. Хай буде воля твоя. Амінь».

Якщо ти ще незаміжня і поки не зустріла свого чоловіка, то при читанні сильної молитви на любов не варто концентруватися на конкретну людину.

Довір Господу самому відшукати твою половинку. Просячи про Мішу, ти можеш прогледіти найдорожчого Іллю, який стоїть поруч і готовий дарувати любов і радість.

А цією молитвою з моєю сестрою поділилася бабуся Марфа, яка живе по сусідству від нашого дачної ділянки. Читаючи цю молитву, можна незабаром зустріти свою любов. Сестра вимовляє її вечорами, очікує зустрічі з люблячим чоловіком з дня на день!

«Перед Тобою, Господь, стою і перед Тобою лише можу відкрити серце моє, і знаєш Ти все, про що просити буду, бо порожнє моє серце без любові земної.

І молити буду і просити дати шлях швидкий до того єдиного, хто здатний осяяти світлом новим все життя мою і відкрити серце своє назустріч моєму для чудесного злиття доль наших і набуття загальної душі. Амінь».

При читанні цієї молитви необхідно покласти свою праву руку на серце.

Молитва на любов чоловіка несе в собі величезну силу. Вищі сили завжди прийдуть тобі на допомогу, але в твоєму серці не повинно бути злих помислів. Завжди нашіптує молитву тільки з чистим серцем. Притому у тебе повинна бути щира віра в чудо!

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page