X

Їх шлюб протривав всього 12 днів! Памела Андерсон розлучилася з чоловіком і назвала приголомшливу причину.

20 січня Памела Андерсон таємно вийшла заміж за продюсера Джона Пітерса. За інформацією інсайдерів, закрита церемонія пройшла в Малібу і на весіллі зірок були присутні тільки найближчі.

А всього через 12 днів після весілля Памела повідомила про розлучення.

За її словами, причиною розставання стала необхідна робота над відносинами.

«Я була зворушена дуже теплим до мене ставленням Джона і моїми прихильниками. Ми були б дуже вдячні за вашу підтримку. Зараз ми розлучилися, щоб заново зрозуміти, чого ми хочемо від життя і один від одного. Життя – це подорож, а любов – це процес. Пам’ятаючи про це, ми вирішили розірвати свідоцтво про укладення шлюбу і працювати над нашим «процесом». Спасибі, що поважаєте наше особисте життя»,
– сказала Андерсон.

Читайте також: НАЙСМАЧНІШИЙ ГУЛЯШ – ЦЕ ТОЙ, ЩО ДАВАЛИ В ДИТЯЧОМУ САДОЧКУ, З ПІДЛИВКОЮ. НА ЩАСТЯ, Я ВМІЮ ТАКИЙ ГОТУВАТИ, БО ТОВАРИШУЮ З СУСІДКОЮ-ПЕНСІОНЕРКОЮ, ЯКА ПРАЦЮВАЛА КУХАРКОЮ В ДИТСАДКУ. ВОНА І РОЗКРИЛА МЕНІ ВСІ СЕКРЕТИ І ТОНКОЩІ! ТАКИЙ ГУЛЯШИК – НАЙУЛЮБЛЕНІША СТРАВА В НАШІЙ РОДИНІ, ОСОБЛИВО СМАКУЄ З ГРЕЧКОЮ.

Пітерс заяву поки ніяк не прокоментував.

Розставання закоханих було шоком для всіх, передає The Hollywood Reporter. Адже всього кілька днів тому актриса постила знімок з чоловіком в Stories в Instagram.

Джерело

M Alena:
Related Post