X

Їжмо й будьмо молодими! Фахівці назвали 5 продуктів, необхідних для жіночої молодості і краси. Вчені рекомендують обов’язково включити ці продукти в раціон, якщо ви  переступили 40-річний рубіж. 

Їжмо й будьмо молодими! Фахівці назвали 5 продуктів, необхідних для жіночої молодості і краси.

Вчені рекомендують обов’язково включити ці продукти в раціон, якщо ви  переступили 40-річний рубіж. 

Броколі

Ця спаржева капуста – справжній«омолоджуючий» продукт. Вона  не тільки знижує холестерин, перешкоджає виникненню раку, цілюще впливає на здоров’я тих, хто страждає від ожиріння і діабету другого типу, але і дає ефект детоксикації, корисна для збереження зору, а також уповільнює старіння шкіри.

Авокадо

Плід містить велику кількість вітамінів і мінералів, які цілюще впливають на всі системи в цілому, а також, не дивлячись на високу калорійність, за допомогою легкозасвоюваних мононенасичених жирів сприяє схудненню. Крім того, авокадо зменшує відчуття втоми і сонливості, добре впливає на стан шкіри, волосся і нігтів, дає заряд енергії не гірше, ніж кава.

Квасоля

Квасоля сприяє нормалізації гормонального фону, що вкрай актуально для жінок, які стоять на порозі менопаузи. Крім того, вона поліпшує травлення і виводить токсичні речовини та радіонукліди, що добре позначається і на здоров’ї, і на зовнішності.

Шоколад і часник

Вчені стверджують, що щоденне вживання невеликої кількості чорного шоколаду захищає шкіру від негативного впливу сонячних променів і запобігає виникненню зморшок. Часник ж, на думку фахівців, здатний давати відмінний ефект у боротьбі з целюлітом і позбавлення від токсинів.

 

Джерело

M Alena:
Related Post