X

З 17 листопада по 5 грудня 2022 року Меркурій у Стрільці. Це відкриває нові неосяжні можливості знаків Зодіаку. А як скористатися ними собі на користь і досягти висот в цей період – розповіли астрологи. Майже три тижні – не упустіть час!

З 17 листопада по 5 грудня 2022 року Меркурій у Стрільці. Це відкриває нові неосяжні можливості знаків Зодіаку. А як скористатися ними собі на користь і досягти висот в цей період – розповіли українські астроексперти.

Меркурій з 17 листопада по 5 грудня перебуватиме у сильній позиції.

Які ж можливості чекатимуть представників різних Знаків Зодіаку в ці майже три тижні.

Овен

Овнам Меркурій допоможе у формуванні довірчих відносин із оточуючими. Це буде його головна підтримка представникам цього Знаку. У фінансовій сфері підтримки не варто чекати, тому доведеться діяти самостійно, спираючись лише на свій досвід і на отримані раніше знання.

Телець

На Тельців чекає приємний період для навчання, вивчення мов, здобуття нового досвіду. Меркурій допоможе схоплювати все на льоту, а також посприяє Тельцям укласти вдалі ділові угоди.

Це буде чудовий час для відряджень, зміни обстановки та навіть пошуків нової роботи. Все, що потрібно Тельцям – дещиця обережності та уважності.

Близнюки

Близнюкам варто взяти себе в руки та почати діяти, бо наприкінці року кращого часу для роботи чи фінансової активності вже не буде.

У період з 16 листопада до 5 грудня представники цього Знаку зможуть взяти правильний вектор і зробити потужний стрибок у бік успіху. Отже, докладіть зусиль і не зволікайте!

Рак

Ракам у ці дні варто зайнятися покупками, якщо, звісно, ​​вони будуть актуальними. Наприклад, дуже корисно на Меркурії в Стрільці лагодити автомобіль, купувати новий автомобіль, а також купувати інші види транспорту — велосипед, самокат і так далі. Ще можна оновити гардероб – вийде файно.

Лев

Левам у ці три тижні можна буде сміливо купувати щось важливе для дому, робити ремонт. Сприятливо вкладати кошти у нові захоплення.

Астрологи радять бути трохи уважнішими до деталей, тоді все буде добре. Ще Левам варто здебільшого прислухатися до думки близьких людей – це точно не буде зайвим і принесе користь.

Діва

Дівам в такий сприятливий період як цей варто покладатися частіше на факти, а не на домисли. Це буде вдалий час для тих, хто хоче добратися до правди.

Комусь Меркурій допоможе дізнатися, що про них думають оточуючі. Іншим людям планета вкаже правильний шлях у плані розвитку бізнесу, творчості, своєї справи.

Терези

Терезам Меркурій подарує нові можливості у спілкуванні з людьми. Знаходити спільну мову з незнайомцями стане набагато простіше, що сприятиме зростанню впевненості у собі.

Терези стануть більш відповідальними і зможуть у рази частіше доводити справи до кінця, що є корисною якістю, особливо наприкінці року.

Скорпіон

Скорпіонам Меркурій допоможе набагато простіше та мудріше сприймати чужу критику. Це стане початком нового етапу в житті, коли чужі слова більше не здаватимуться банальним бажанням зачепити самолюбство.

Скорпіони зможуть з більшою ефективністю виділяти з промови своїх знайомих та друзів щось корисне, позитивне й потрібне для себе.

Стрілець

Меркурій зробить так, що оточуючі люди перестануть втручатися у життя Стрільців. Цей період позначиться відчуттям свободи, позитиву та радості. Стрільці зможуть отримувати набагато більше користі з усамітнення та спілкування. Їм зітруться нові межі можливого, відкриється свідомість.

Козеріг

Меркурій дає Козерогам зелене світло у плані роботи. Можна приділяти справам більше часу, але не забувати про відпочинок, адже крім сильного Меркурія на цих людей впливатиме і слабка Венера, яка вимагатиме більшої уваги до здоров’я та енергетики.

Козерогам не можна залишати невирішеними поставлені завдання: взялися – доводьте до кінця.

Водолій

Водоліїв чекає успіху, але сказати точно, в якій сфері він до них прийде, непросто. Швидше за все, це буде сфера фінансів та професійної діяльності, але також їм стане простіше знаходити спільну мову у спілкуванні з оточуючими.

Водолії стануть більш харизматичними та промовистими, тому справляти гарне враження на людей теж у цей період стане легше.

Риби

Риби зможуть за допомогою сильного Меркурія проаналізувати свої попередні помилки і зробити відповідні висновки. Їхнє ставлення до себе буде максимально неупередженим. Це стане відправною точкою у світле майбутнє, де немає ні страхів, ні зневіри, ні проблем.

Кінець листопада та початок грудня – час перегляду всіх своїх життєвих принципів і отримання нового розуміння про цінності життя.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, спеціально для Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post