X

З питанням продажу тато звернувся до чоловіка моєї сестри. Той дав оголошення і машину вирішив помити на своїй мийці. Тиждень-два минає. Де машина? Миють у боксі, ми все зняли, сушимо. Половину деталей згубили, та добре, я докупила, зібрали. Зять забрав 20 тисяч гривень за мийку і послуги посередництва

Вирішив мій батько продати машину. Батько рибалка, плюс автомеханік. Кожну машину свою доводив до досконалості. Я, як дочка, виставляла машину на продаж, потім шукали іншу, кращу.

І ось батько за станом здоров’я вирішив із цією справою зав’язати, їздити лише у компанії друзів і машину він вирішив продати.

З питанням продажу він звернувся до чоловіка моєї сестри. Той дав оголошення і машину вирішив помити на своїй мийці.

Тиждень-два минає. Де машина? Миють у боксі, ми все зняли, сушимо.

Коли вже захотів батько забрати машину з мийки, виявилося, що половину деталей мийники згубили. Та нічого, я докупила, зібрали.

На мийці машина була місяць. Весь цей час зять казав, що покупців немає.

Коли вже забрали машину і в той же день продали, зять забрав 20 тисяч гривень за мийку і послуги посередництва при продажі.

Хороший хлопчик 39 років, далеко піде.

Батько був настільки приголомшений, що місяць не міг їсти і пити, я думала що на той світ перебереться. Щастя, що все обійшлося. Не відадавайте машини на мийку родичам.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post