X

Зірки багато подорожують. Тому і до них варто прислухатися. Поради від популярного шоу-мена і актора Потапа, як вберегтися від коронавіруса.

Продюсер зазначив, що головне – це не боятися і підкреслив, що ні в якому разі не можна дискримінувати хворих людей.

Український продюсер, репер Олексій Потапенко відреагував на паніку в Мережі, спричинену введенням в Україні карантину.

У Інстаграм Потап написав емоційний пост, в якому закликав українців не боятися і планомірно дотримуватися запобіжних заходів.

“Коронавірус – це новий різновид ГРВІ, який активно досліджують. Але одна людина хворіє від вірусу, а десять – від страху. Це виклик для людства! Ми можемо його прийняти, і вирішити проблему разом. Світ вже працює над вакциною. Подбай про себе, щоб залишатися здоровим”, – написав репер.

Також Потапенко перерахував обов’язкові правила, які краще взяти на замітку. Окремо репер акцентував на тому, що ні в якому разі не можна дискримінувати хворих людей:

“Якомога частіше обробляй антисептиком на основі спирту екран телефону, а також руки – кожен раз після використання паперових грошей. Зараз безконтактні способи оплати – саме те! Намагайся уникати скупчення людей. Так, зараз не час для масових заходів, але не засмучуйся – це тимчасово. Незабаром відірвемося. Стався з розумінням до карантинних заходів, обмежень та самоізоляції! Ми завжди перемагали всі, коли допомагали один одному. Ні – буллінг хворих і дискримінація! Ні – чуткам і паніці! ТАК – інформації з надійних джерел! Наш імунітет про вірусу – це повноцінне харчування, фізична активність, здоровий сон і гарний настрій. Бережи себе, людей навколо і наш світ”, – написав Потап.

Джерело

Фото – з відкритих джерел.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

M Alena:
Related Post