X

Через те, що ми втратили моє спадкове житло на Херсонщині, тепер вже більше як пів року живемо на Вінничині у свекрів. Восьмий місяць, як ми живемо з його мамою, батьком та його сестрами. Мене рятує його батько. Його сестри – це мої діти: до школи відвези, зі школи привези, уроки перевір, на гуртки відвези, з гуртків привези, прибирання, приготування – все це на мені

Через те, що ми втратили моє спадкове житло на Херсонщині, тепер вже більше як пів року живемо на Вінничині у свекрів.

Ми одружилися з Максимом 3 роки тому, переїхали жити в моє місто, де мені від батьків лишилася квартира.

Але самі знаєте, що сталося, нам вдалося виїхати, але вже восьмий місяць, як ми живемо з його мамою, батьком та його сестрами.

Мене рятує його батько, Тарас Іванович мене любить і не дає мамі Максима особливо на мене підвищувати голос і командувати. Але все одно я не можу більше так жити, все на мені, таке відчуття, що його сестри – це мої діти: до школи відвези, зі школи привези, уроки перевір, на гуртки відвези, з гуртків привези, прибирання, приготування – все це на мені.

Мало того, мій чоловік ще й дає всю зарплату тепер не мені, а своїй мамі! Коли я питаю, навіщо він так робить, чоловік відповідає:

– Це моя мама, вона їх збирає, платить за все, що треба, – і додав, що я теж маю давати якусь частину зі свого віддаленого заробітку його мамі. Я програміст і ще вмудряюся трохи заробляти.

Я категорично відмовила Максу давати свої гроші його мамі, сказавши, що це мої гроші, і вони мають бути у мене, тому що є елементарні речі, які я маю купувати, і просити свої ж гроші у його мами я не хочу.

На цьому грунті у нас стався днями конфлікт, і я сказала, що відкладатиму гроші і переїду з ним чи сама на оренду. Чоловік розгнівався, почав говорити: «Ти віддаватимеш всі гроші моїй мамі, якщо буде потрібно!».

Мене це не влаштовує абсолютно і я вже починаю замислюватися про розлучення, оскільки терпіти це я не маю наміру, а моя свекруха любить підливати олійки у вогонь і говорити про мою зухвалість.

Підкажіть, будь ласка, що мені робити? Я дуже люблю Максима, і він мене теж любить, просто в обох дуже сильний характер і не можемо знайти компроміс. Я пропоную переїзд, а він не погоджується і говорить, що не має сенсу платити гроші за чуже житло, якщо нас радо приймають його батьки.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, спеціально для Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post