X

І ось настав час мені вирішити, переписувати квартиру на дочку Олю, чи ні. Недавно вона стала привітнішою, почала частіше мене відвідувати. Минулого тижня вона привезла мені величезну сумку з продуктами, я тільки потім зрозуміла, до чого це все. Мені скоро виповниться 70 років, я живу сама у двокімнатній квартирі в Києві

І ось настав час мені вирішити, переписувати квартиру на дочку Олю, чи ні.

У нас із дочкою Ольгою, хочу сказати одразу, не дуже теплі стосунки, особливо з того часу, як вона вийшла заміж. А буквально недавно вона стала привітнішою, почала частіше мене відвідувати. Минулого тижня вона привезла мені величезну сумку з продуктами, я тільки потім зрозуміла, до чого це все. Оля хоче, щоби я переписала на неї квартиру.

Мені скоро виповниться 70 років, я живу сама у двокімнатній квартирі в Києві, на яку свого часу заробилаа тяжкою працею.

Моїй дочці Олі зараз 40 років, і вона давно заміжня. З чоловіком дочка живе біля свекрухи, мають будинок з двома окремими входами.

Колись Оля хотіла, щоб я продала квартиру і віддала їй частину грошей, щоб вона накопичила на житло та з сім’єю у майбутньому жила окремо від батьків чоловіка.

Кілька тижнів уже, як Ольга стала доброзичливою та милою, відвідує мене, допомагає. А такого раніше не було!

Коли вона прийшла з сумкою продуктів, я здогадалася, до чого така поведінка. Я й так збиралася заповідати квартиру доньці, більше у мене нікого немає, але чи варто оформлювати дарчу зараз?

На даний момент моя дочка має дах над головою, свекри до неї добре ставляться, і на другу частину будинку ніхто не претендує. Коли мене не стане, Олі все одно дістанеться квартира, а там нехай вирішує, що з нею робити.

Я б і рада, щиро кажучи, переписати на квартиру Олю, але боюся. Нещодавно трапився сумний випадок із сусідом. Він подарував онуці житло, а потім лишився на вулиці.

Доньку мені засмучувати не хочеться, та й проблем ніяких не хочеться також, адже якщо оформити дарчу, я втрачу право на квартиру і мене можна буде виселити будь-якої миті.

До того ж у мене таке відчуття, що зять лише цього й чекає. Чи я надто себе накручую і треба вже зараз відписати своїй дитині квартиру, тоді, може, вона добре мене догляне?

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, спеціально для Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post