X

Коли я прийшла додому, на кухні застала рідну сестру Євгена. Я привіталася, і пішла у ванну кімнату, але чоловік мене зупинив, і ввів в курс справи. Мені було дуже шкода зовицю, тому й дозволила їй деякий час пожити у своїй квартирі. Євген пішов на роботу, а я навіть не встигла прийняти душ, як почула її тиху розмову з мамою. – Все йде за планом! Скоро вони розбіжаться, і Євген знайде жінку, яка подарує йому дитину

Коли я прийшла додому, на кухні застала рідну сестру Євгена. Я привіталася, і пішла у ванну кімнату, але чоловік мене зупинив, і ввів в курс справи. Мені було дуже шкода зовицю, тому й дозволила їй деякий час пожити у своїй квартирі. Євген пішов на роботу, а я навіть не встигла прийняти душ, як почула її тиху розмову з мамою. – Все йде за планом! Скоро вони розбіжаться, і Євген знайде жінку, яка подарує йому дитину.

Моя подруга Ліля перед своїм весіллям влаштувала дівич-вечір у клубі. Коли все закінчилося, було вже пізно. Я зателефонувала своєму чоловікові, щоб його попередити, що залишуся ночувати у Лілі.

Додому я повернулася рано-вранці. На той момент у мене було тільки 2 бажання – прийняти ванну і добре виспатися. Але в нас дома я застала Маргариту, сестру чоловіка.

У нас із Євгеном не могло бути дітей, з його вини. Це було для нас великою проблемою. Ми з чоловіком вирішили, що його матері про це не скажемо. Все-таки це наше з ним сімейне питання, і ми самі вирішуємо, що нам говорити, а що ні.

Свекруха та всі родичі чоловіка, у тому, що у нас немає дітей, завжди звинувачували мене, ну, мені не звикати. Я сильно на цьому ніколи не зациклювалася.

Ми з Євгеном живемо окремо у моїй квартирі. Свекруха завжди говорила Євгену, щоб ми віддали мою квартиру Маргариті, а для себе ми мали взяти житло в іпотеку. Причому так чомусь вважали всі родичі чоловіка. Але гаразд, це їхні проблеми.

Отож, коли я повернулася додому, то сестра чоловіка сиділа на кухні і лила сльози. Я привіталася з нею, і подалася у ванну.

Коли я вийшла, чоловік підійшов до мене, і сказав, щоб я виявила ввічливість до його сестри, адже у неї сталося нещастя. Я підійшла до Маргарити, спитала у неї, що сталося.

Вона мені відповіла, що чекає дитину. А мати її вигнала з дому, бо їй не потрібні онуки, які з’явилися поза шлюбом. Ось Маргарита і прийшла до нас по допомогу.

Я запропонувала їй поки що пожити з нами. Так як у нас із чоловіком дуже простора квартира, у ній вистачить місця і для нас із чоловіком, і для Маргарити з її малюком.

Чоловік пішов працювати. Коли я пішла приймати душ, то згадала, що я не заколола волосся. Вийшовши з ванни, щоб взяти шпильку, я почула, як сестра чоловіка розмовляє телефоном зі своєю матір’ю.

– Мамо, та не хвилюйся ти так, вона повірила, що я чекаю дитину. Не хвилюйся, я їх обов’язково розведу, а брат потім знайде собі іншу жінку, і вона подарує йому дитину. Так ми в неї ще й квартиру захапаємо, тож без даху над головою я не залишуся. Все цілую, па-па.

Я знову повернулася у ванну кімнату. Мені так хотілося підійти до Маргарити та все їй висловити. Хто ж жартує такими речами? Адже все до неї може повернутися бумерангом.

Я пішла на роботу, там я зустрілася з Лілею, і все їй розповіла.

Увечері ми з чоловіком та Маргаритою сиділи на кухні. Я попросила сестру чоловіка розповісти всі подробиці її цікавого стану. Вона знову почала розповідати свою вивчену напам’ять історію. Я перервала Маргариту, і сказала, що я чула, про що вона розмовляла телефоном зі свекрухою. Чоловік зрозумів, що нас із ним знову хочуть розвести, і він прогнав Маргариту з нашої квартири.

Я зателефонувала свекрусі, і попросила її приїхати до нас додому. По телефону мені довелося сказати, що мова піде про квартиру, інакше вона просто не приїхала б.

Коли вона приїхала, ми з нею пішли на кухню. Я їй дала результати обстеження її сина. Наприкінці лікарем було написано, що її син не може мати дітей.

То вона мені не повірила. І тут я не стрималася і висловила свекрусі все, що думаю про неї. Я їй сказала, щоб вона не приходила до нас додому.

Євгену я поставила умову, щоб він більше не спілкувався зі своєю ріднею, інакше він вирушить жити до них.

Ще я заявила, щоб вони мене більше не звинувачували, що я не можу подарувати їх сину дитини. Якщо таке станеться, то я одразу піду, і розповім їхнім родичам, хто насправді винний у тому, чому у нас немає дітей.

Свекруха нічого не сказала. Вона просто підвелася і пішла. Після цього ні вона, ні родичі чоловіка нас більше, Слава Богу, не турбували.

Ми пішли за допомогою до спеціалістів, і через рік я привела на світ прекрасного синочка. Тепер наша сім’я є дуже щасливою.

Мати чоловіка хотіла до нас прийти в гості, але Євген відмовив їй.

А ще через 2 роки сталося диво, я сама, без сторонньої допомоги змогла привести на світ ще й дівчинку. Тож наше життя стало ще кращим.

А сестра чоловіка, коли одружилася, їй сказали, що вона ніколи не зможе мати дітей. Ну, це вже не мої проблеми. Потрібно було добре подумати, перш ніж жартувати такими речами.

Фото ілюстративне

G Natalya:
Related Post