X

Коли я прийшла з роботи, Антон був на балконі і розмовляв по телефону. Я навіть не думала нічого підслуховувати. Я відразу зрозуміла, що теревенить він з кумом, і це в них надовго. Та згодом розмова зайшла в доволі делікатне русло. в той вечір я дізналася, що Антон вже багато років мене обманює

Коли я прийшла з роботи, Антон був на балконі і розмовляв по телефону. Я навіть не думала нічого підслуховувати. Я відразу зрозуміла, що теревенить він з кумом, і це в них надовго. Та згодом розмова зайшла в доволі делікатне русло. в той вечір я дізналася, що Антон вже багато років мене обманює.

Кажуть, що стосунки у сім’ї будуються на довірі та взаємній повазі. Я так теж завжди вважала, тому коли виходила заміж за свого чоловіка, то була впевнена, що і в нього така ж думка з приводу сім’ї, сімейного побуту. Нам було по 23 роки, коли ми стали подружжям.

Одружилися швидко, бо я була чекала дитину. Деякою мірою наш сімейний осередок створився дещо з примусу. Але я завжди вірила, що незважаючи на це, ми будемо щасливі. Буквально одразу після народження доньки ми взяли іпотеку із чоловіком, щоб купити власну квартиру.

Домовлялися ми з ним про те, що квартира матиме двох господарів. А тому, коли Антон усе сам оформляв, то я йому вірила. Я подарувала йому дитину, через рік одразу вийшла на роботу, щоб швидше закрити іпотеку та вільно жити, спокійно. Через п’ять років іпотека була вже закрита, але чоловікові захотілося купити дачу і автівку.

Все під приводом, щоб дочці було зручніше. Свіже повітря це дуже добре для дитини. А автівку у будь-якому разі треба для сім’ї. Я погодилася купити – ми вже мали якісь заощадження на той час.

Але купувати та оформляти все пішов чоловік один знову. Я якраз була на роботі того дня, відпроситися не вдалося. Додому чоловік прийшов задоволений – купив недорогу машину, та й дачу відразу теж. Радості не було межі – тепер ми маємо все для комфортного сімейного життя. Я б і надалі раділа з того, що все в нас добре тепер.

Але якось повернулася я додому, Антон не почув, оскільки був на балконі і розмовляв по телефону з кумом. І я стала свідком того, що чоловік розповідав йому, що все майно оформив на себе, мені взагалі нічого не належить, ще й говорив із якоюсь усмішкою. Того ж вечора я зажадала у нього документи на все. І справді, все було записано на нього. Виявляється, всі ці роки я жила з людиною, якій не можна було довіряти.

Фото ілюстративне

G Natalya:
Related Post