X

Я закидала Арсена джинси в пральку, і по звичці перевірила кишені. Зім’ятий чек так і просився, щоб його розпрямили і прочитали. Що я і зробила. Тепер шкодую, що вийшла за Арсена заміж. Чим я тільки думала!

Я закидала Арсена джинси в пральку, і по звичці перевірила кишені. Зім’ятий чек так і просився, щоб його розпрямили і прочитали. Що я і зробила. Тепер шкодую, що вийшла за Арсена заміж. Чим я тільки думала!

Кому з подруг я не розповідала свою історію, всі відповідали мені лише одне – бо не треба було заміж виходити за розлученого з дитиною. Але хіба людина розлучена і з дитиною – це вже не людина? Почну з того, що мені було 25, коли я зустріла Арсена.

Він на 10 років за мене старший, раніше був одружений, є дочка, якій 12 років. Арсен успішний лікар у приватній клініці. Розлучився з колишньою, бо в них остигли почуття. Я проти цього нічого не мала. Так, як хороших кавалерів на обрії у мене не було, я не проти була зустрічатися з Арсеном.

Відносини у нас були дуже добрі і дуже швидко він покликав мене заміж. Я погодилася – а чому б ні? Успішний лікар, все за нього. Так, раніше була сім’я, та й що, всі ми люди. Перед шлюбом ми особливо не говорили про фінанси та їх витрати. Мені здавалося, це виглядатиме меркантильно з мого боку. Загалом відгуляли весілля.

Перші пів року все було чудово. Щомісяця Арсен платив аліменти своїй дочки, часом возив її на якісь атракціони. І, напевно, все було б добре, якби я не знайшла чеки про те, що Арсен витрачав просто неймовірні суми на якісь покупки.

То він купив ноутбук за неймовірні гроші, то вже смартфон. Знайшла я чеки і про покупку ювелірки. Звичайно, я спитала, кому він це купував. Виявилось, що все дочки. А мені не казав, щоб я “бурі” не влаштувала. Звісно, ​​влаштувала б. Я чекаю дитину, ось-ось стану мамою, працювати не зможу. Його зарплати з такими видатками просто не вистачить на сім’ю. І що потім робити?

На що Арсен став мені огризатися, що це його гроші, витрачає куди хоче і взагалі яке я мала право дивитися чеки, знайдені в його штанах. І тепер я думаю, що це була величезна помилка починати з ним стосунки, а тим більше дарувати йому дитину. Для нього його перша сім’я завжди буде на першому місці.

А що ви скажете з цього приводу? Може хтось був у схожій ситуації?

Фото ілюстративне

G Natalya:
Related Post