X

Мій Іванко дружиною пишається, хоча я дивом дивуюся. Йому подобається, що його Олесю за три кілометри видно. А ось мені за неї соромно. Вона, дякувати Богу, не часто до церкви ходить, а коли таке і стається, то я будь-що видумую, лиш би дома лишитися, щоб лишній раз сорому не “наїстися”. Всі про неї шепочуться і насміхаються. Точніше, не з неї, а з її нарядів

Син привів в мій дім таку невістку, що я не знаю куди маю очі від сорому подіти.

Мій Іванко симпатичний хлопчина, нічого не скажу. Правда, розумом великим не світив, тому і роботи високооплачуваної він немає. Працює Іванко в охороні в супермаркеті.

Разом з Олесею вони вже п’ять років. Дітей в них немає, і я думаю, що причина в тому, що вона дуже повна. Коли я інколи їй натякаю, щоб не їла так багато мучного, вона лише сміється.

Працює Олеся на базарі “на дядю”, це не її точка, хоча вона дуже мріє. Продає вона одяг.

І ось через одяг я власне сюди і пишу.

Моя невістка як папуга, ну чесне слово. Мало того, що вона повна, так ще й підкреслює свою повноту яскравими нарядами.

Всі кофти в неї, як не в тигровий малюнок, то ярко червоний чи фіолетовий. Зазвичай вона купляє якісь балахони, які роблять її ще більшою “хмарою”. Зверху накладає різні буси, брязкальця і тому подібне.

Мій Іванко нею пишається, хоча я дивом дивуюся. Йому подобається, що його жінку за три кілометри видно. А ось мені за неї соромно. Вона, дякувати Богу, не часто до церкви ходить, а коли таке і стається, то я будь-що видумую, лиш би дома лишитися, щоб лишній раз сорому не “наїстися”

Читайте також: Маю велику образу на рідного сина. І всьому виною смартфон. Андрій десь місяць тому був з сім’єю в мене. Якось за обіднім столом він почав розмову за ці сучасні телефони. Питав мене, чи я не хочу. Якби ж я наперед знала його намір. Ось тепер моя сваха така крута ходить, з інтернетами всякими, а я по кнопках досі клацаю

Всі про неї шепочуться і насміхаються. Точніше, не з неї, а з її нарядів.

Як донести людині, що все що яскраве, блистить і схоже на мішок – на ній не гарне?

Автор – Наталя У

Передрук заборонено!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post