fbpx

Молитви матері за сина: кожна мати бажає своїй дитині щасливе життя

Кожна мати бажає своїй дитині щасливе життя в достатку, дбає про його здоров’я, розраховує, що удача не відвернеться від нього. Джерело

Однак життя багатогранна і непередбачувана, і трапляються ситуації, які ускладнюють її, а іноді рідне чадо потрапляє в скрутне становище. В цьому випадку допоможе молитва за сина, звернена до Вищих сил.

Коли вона вимовляється з особливою щирістю і бажанням допомогти своїй дитині в скрутну хвилину, її слова обов’язково будуть почуті, і допомога прийде.

Щоб уберегти сина від різного роду негараздів і неприємностей, лихих людей і необдуманих вчинків, можна щодня читати православну молитву матері про сина.

Господи Ісусе Христе, буди милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під покровом Твоїм, покрий від усякого лукавого похоті, віджени від них усякого ворога і супостата, відкрий йому вуха і очі сердечні, даруй розчулення і смиренність серцям їх.

Господи, всі ми творіння Твоє, пожалій дітей моїх (імена), і зверни їх на покаяння.

Спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена) і просвіти їм розум світлом розуму Євангелія Твого і настави їх на стежку заповідей Твоїх і навчи їх, Спасе, творити волю Твою, бо Ти єси Бог наш. Амінь.

Споконвіку заступницею і захисницею жінок і сім’ї вважається Матір Божа. Благання Пресвятої Богородиці не залишаються без відповіді.

Якщо слова йдуть від самого серця з глибокою вірою в те, що допомога буде надана, рідне чадо обов’язково її отримає.

Звернена до неї молитва матері за сина – сильна і результативна. Вона є своєрідним оберегом дитини, досить потужним і ефективним.

О, Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм моїх чад (імена), Усіх юнаків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться.

Украй їх ризою Твого материнства, збережи їх в страху Божому і в слухняності батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх Материнському смотрению Твоєму, бо Ти єси Божественний Покров рабам Твоїм.

Не варто думати, що тільки турботи про маленького сина важливі і необхідні. Дійсно, він вимагає захисту і підвищеної уваги.

Однак уже і вилетіло з батьківського гнізда рідне чадо потребує допомоги й опіки, тому не зайвою буде материнська молитва за дорослого сина – Богородиця не залишить його без свого заступництва.

Читайте також: – Вигнати мати з дому? А дочка теж має право на щастя, на сім’ю і дитину

Життя і здоров’я – головні подарунки, отримані людиною від Господа. І будь-яка мати турбується про здоров’я свого сина. Щоб уберегти його від хвороб і недуг, допоможе не тільки зміцнення фізичного стану, а й духовна фортеця, яка особливо важлива в разі, якщо син хворий.

Захистити його від хвороби, сприятиме швидкому одужанню і не впасти духом, якщо становище дуже серйозно, допоможе молитва, адресована Пантелеймону Цілителя. Він і в земному житті був відмінним цілителем, а в небесному Царстві не забуває допомагати стражденним.

О, великий Христов угоднику і преславний цілителю, великомученику Пантелеймоне! Душею на небесах Престолу Божого майбутній і Трііпостасния Його слави наслаждаяйся, тілом же та ликом святих на землі в Божественних храмах почіваяй і даною тобі понад благодаттю різні чудеса істочаяй.

Призри милостивим твоїм оком на стоячи перед люди і чесніше іконі розчулено моляться і просяще від тебе целебния допомоги і заступництва. Простягни до Господа Бога нашого теплі молитви свої і випроси душам нашим залишення гріхів наших.

З вірою закликаємо ім’я твоє, святий праведний Пантелеймоне. Бо Ти прийняв ти благодать від Господа Бога – недуги отгоняті і пристрасті зціляти. Тебе убо просимо: не погорди нас, недостойних, що моляться тобі і твоєї допомоги потребують.

Буди нам в печалях утешитель, в недузех лютих стражденних лікар. Напаствуемим – швидкий покровитель. Очам недуги – прозріння датель. У скорботах перебувають – готовий предстатель і цілитель. Ісходатайствуй всім вся, яже до спасіння корисна.

Яко да твоїми до Господа Бога молитвами одержавши благодать і милість, прославим всіх благих Джерела і Дароподателя, Бога Єдиного, в Тройці Святій славимого, Отця і Сина, і Святого Духа, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь. 

З молитвою за сина можна звертатися і до інших святих, головне – підносити її слова з відкритим чистим серцем, вірою та впевненістю, що всі проблеми будуть вирішені.

Краще молитися в храмі, попередньо поставивши свічку за здравіє. Перед іконою Господа потрібно покаятися в гріхах і попросити вибачення. Потім можна підносити слова православної молитви Вищим силам.

Якщо піти до церкви немає можливості, можна молитися і вдома перед іконою того святого, до кого звернені молитовні слова. У будь-яку важку хвилину у них можна попросити допомоги і захисту.

 

You cannot copy content of this page