X

Моя дочка навіть не посоромилася сказати мені, що наставляє роги своєму чоловіку. – Мамочко, він такий чудовий. В нього стільки грошей. Ось сьогодні, наприклад, ми буди в такому дорогому ресторані, і їли такі делікатеси, що на борщ і котлети, я й дивитися не хочу. Але і Вадима мені шкода. Він милий, добрий, скромний!, – сказала Люба, коли прийшла забирати від мене онуку

Моя дочка навіть не посоромилася сказати мені, що наставляє роги своєму чоловіку. – Мамочко, він такий чудовий. В нього стільки грошей. Ось сьогодні, наприклад, ми буди в такому дорогому ресторані, і їли такі делікатеси, що на борщ і котлети, я й дивитися не хочу. Але і Вадима мені шкода. Він милий, добрий, скромний!, – сказала Люба, коли прийшла забирати від мене онуку.

Моя дочка Люба каже, що я дуже погана мати. Чому? Та тому, що я відмовляюся приховувати правду про те, що вона наставляє роги своєму чоловіку.

Я попередила свою дочку: або вона перестане зустрічатися зі своїм хлопцем, або я все розповім Вадиму, її чоловікові. А дочка на мене образилася дуже.

А я просто не хочу дурити Вадима. Адже багато років тому я була на місці мого зятя. І скажу вам чесно – це нестерпно: відчувати себе ошуканим .

Так, був у мене такий неприємний досвід у житті. Мене цілих три роки обманював мій чоловік. А я про це навіть не здогадувалася. Я досі пам’ятаю це відчуття.

Ми з моїм чоловіком Дмитром до весілля були знайомі два роки. Дмитро здавався мені таким добрим: розумним та відповідальним. Я дуже його любила і вірила йому.

Ми із Дмитром зіграли весілля. А за пів року я дізналася, що в нас з ним буде дитина. Я подарувала чоловіку дівчинку. Ми з чоловіком були такі щасливі! Дмитро був дуже ніжним та уважним, завжди допомагав мені. Ми разом гуляли у вихідні.

А потім чоловік почав дуже багато часу проводити на роботі. У нього раптом з’явилися відрядження. Потім у нього з’явилося багато звітів, і він був змушений залишатися на роботі, щоби все встигнути зробити. А потім він навіть почав ходити на роботу у вихідні.

Але коли Дмитро був удома, то він був таким самим, як і раніше: добрим, дбайливим і лагідним. Я навіть не могла подумати про те, що в мого чоловіка з’явилася інша жінка. Адже в нас так було все гаразд у сім’ї.

Навіщо ж він собі іншу жінку завів?

Він обманював мене цілих три роки.

А я б нічого і не знала, якби одного разу він випадково з поїздки не привіз із собою жіночі “рюшечки” в валізі, і слід губної помади на сорочці. Я думаю, що це коханка чоловіка так хотіла розповісти мені про своє існування. Напевно, набридла їй роль другої і вона захотіла, щоб я таки дізналася правду.

Звичайно ж, ми з Дмитром розлучилися. Мені було дуже важко і прикро через те, що Дмитро так вчинив і що він мене обманював так довго.

А ось тепер дочка робить так само зі своїм чоловіком, як колись зі мною вчинив її батько.

Коли Люба познайомилася з Вадимом, він мені одразу ж сподобався. Він дуже чесний та простий хлопець. Він дуже любить Любу та їхню дитину. Вадим намагається все зробити, щоб їм було добре.

Я була впевнена в тому, що в Люби дуже гарний і міцний шлюб, і я дуже за них раділа.

Але одного разу Люба попросила погуляти з онукою, бо мала якісь справи. Але коли вона прийшла за Настею, вона попросила мене, що якщо раптом Вадим запитає, щоб я сказала йому, що вона весь день була в мене.

Мені це дуже не сподобалося. Я спитала в Люби: а де ж вона була насправді? І вона мені зізналася, що в неї з’явився хлопець.

– Він такий добрий! Має гроші! Він такий класний! Мені з ним так цікаво! Сьогодні він водив мене до ресторану! – радісно повідомила мені моя дочка.

– А ти збираєшся подавати на розлучення? Ти більше не любиш свого чоловіка?

– Та я поки не знаю. Вадим – він такий простий і надійний!

Я розізлилась. Я вирішила, що Люба веде себе як справжнісінька егоїстка.

– Якщо ти любиш чоловіка, то живи з ним і кинь іншого хлопця! А якщо не любиш, тоді розлучайся і не обманюй його!

Минуло два тижні. І ось Люба знову прийшла до мене з онукою і просила посидіти мене з Настею. Вона сказала, що їй потрібно порозумітися і розлучитися зі своїм кавалером.

– А то виходить некрасиво!

Я погодилась. Але коли Люба прийшла за своєю донькою, то я відразу ж зрозуміла з поведінки моєї дочки, що вона мене просто обдурила. Я розлютилася ще сильніше. Я попередила Любу, що якщо вона не покине свого коханця, то я про все розповім Вадиму.

– Ти що мене зрадиш? Ти ж моя мама! Ти мусиш мене завжди підтримувати!

– Так, я твоя мати. Але твоєї такої поведінки я терпіти не буду! Ти маєш бути вірною дружиною, якщо любиш свого чоловіка. А якщо не хочеш з ним жити, то розлучайся і йди до свого хлопця! Але прикривати твою поведінку я не буду!

Тепер дочка вважає мене поганою матір’ю. А я їй сказала, щоб вона за тиждень розібралася зі своїм життям. А якщо вона цього не зробить, то я розповім усю правду про те, що відбувається зараз у їхньому сімейному житті своєму зятю.

А що б ви вчинили на моєму місці?

Фото ілюстративне

G Natalya:
Related Post