X

Ми поки що не хочемо віддавати нашу дочку до дитячого садка, але теща не хоче з нею більше сидіти і дуже нас цим підводить. Хто з нею домовлятиметься у дитячому садку? Та ніхто. Навіщо нашій дитині такі випробування?

Ми поки що не хочемо віддавати нашу дочку до дитячого садка, але теща Олена Михайлівна не хоче з нею більше сидіти. Не знаю навіть, що нам тепер робити.

У нас із дружиною є маленька дочка. Нашій малечі всього три роки. Наша Даринка – дуже довгоочікувана дитина.

Просто ми одружені з Настею вже шість років. Ми відразу ж мріяли про дитину, тільки ніяк ен виходило, довелося довго лікуватись. Але ми не втрачали надію на те, що таки зможемо стати батьками.

І ось диво сталося. Настя народила чудову дівчинку. Ми її просто обожнюємо! Наше маленьке диво! Ми всі її дуже любимо.

Настя була у декреті два роки. Саме стільки їй дозволило бути у декреті її начальство. Якби дружина не вийшла з декрету, то вона втратила б посаду та гарну зарплату, а це в наш час дуже потрібно, адже з роботою в країні проблемно.

Цілих півтора року з нашою дитиною, поки ми з Настею були на роботі, сиділа моя теща Олена Михайлівна, все було гаразд. Коли ми приходили з роботи, тещу відвозили до неї додому.

І ось місяць тому теща нам раптом заявила, що вона більше не сидітиме з онукою. Мовляв, наша дочка має більше спілкуватися з іншими дітьми. Це перше. А по-друге, Даринка стала дуже непосидючою та швидкою, і тепер теща не може за нею встежити.

Але ми з Настею не хочемо віддавати нашу дочку до дитячого садка! Ми ж знаємо від знайомих, що діти, які ходять до дитячого садка, дуже часто хворіють.

Ми не хочемо, щоб наше маля почало часто хворіти. А ще у нас дуже своєрідна дівчинка. Якщо Даринці щось не подобається, то вона починає дуже сильно плакати і вередувати. Хто з нею домовлятиметься у дитячому садку? Та ніхто. Навіщо нашій дитині такі випробування?

Ми намагалися пояснити тещі, чому ж ми не хочемо віддавати донечку в дитячий садок, але вона не хоче нічого чути. Каже, що інші діти ж ходять і звикають до садка. І все буде нормально і з Даринкою. Але ми не хочемо експериментувати з нашою донькою. Це нічого хорошого не приведе, та ще й в такий тривожний час.

Чому ж теща цього не розуміє? Ось як Олені Михайлівні все пояснити? А ще мені здається, вона чекає, що ми запропонуємо гроші за її послуги, але це вже занадто.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, спеціально для Ibilingua.com

M Alena:
Related Post