X

Олег дзвонив і писав, казав, що дружину не любить. Для мене тоді, і зараз, одружені залишаються під повною забороною. Історія майже цим і закінчилася, але десь через місяць мені стала докучати його дружина, і шукати його у мене, ображала мене і писала: “У дитини закінчилися каша і підгузники”

Начиталася тут історій про відносини з одруженими! Хочу вам розповісти свою історію!

Було це давно, у важкий період після розлучення! Познайомилася з хлопцем, був він старший за мене років на 10. Доглядав, прогулянки, квіти, ресторанчики і поцілунки під місяцем біля під’їзду! Мені подобалася його увага, тим більше розлучення далося важко, то намагалася якось відволікти себе від думок про колишнього чоловіка, крім роботи, а працювала я тоді просто як кінь, майже цілодобово, але так мені було тоді легше.

Так ось Олег, відразу майже сказав, що був одружений, що дружина його кинула, а ще й кинула і їх 8-річну дочку на нього. Так як ця розмова була практично на другому побаченні, і що буде з нашими відносинами далі ще невідомо, то я опустила цей факт. Заміж я за нього тоді не збиралася, я тоді взагалі про заміжжя чути нічого не хотіла.

Ну так ось, в зв’язку з великим завантаженням на роботі, зустрічалися ми не кожен день, а точніше пару раз в тиждень. Але постійно листувалися в мережі і зідзвонювалися.

Все було добре, але мені не давав спати спокійно один момент, ми не зустрічалися з ним у вихідні і він не відповідав на дзвінки та повідомлення вечорами. Я насторожилася і подумала, що щось тут не так. При наших зустрічах я його вимучувала одним і тим же питанням – одружений він чи ні.

Протягом 3.5 місяців я намагалася у Олега з’ясувати, чи справді у нього немає дружини. А він все говорив – ні, і що просто вечорами і у вихідні він проводить час з дочкою. “Близьких” відносин у нас не було, всі побачення з поцілунками, так як я хотіла його вивести на чисту воду, а вже потім можна і ближчі відносини…

Розв’язка відбулася взимку, Олег мені просто написав смс, що одружений і у нього 2 дітей, причому молодшому всього 8 місяців.

Як же я тоді плакала, я і злилася і лаялася. Так мені стало прикро, мною просто покористувалися… Відносини з мого боку після цього повідомлення закінчилися, хоча Олег дзвонив і писав ще, казав, що дружину не любить. Для мене тоді, і зараз, одружені залишаються під повною забороною.

Історія майже цим і закінчилася, але десь через місяць мені стала докучати його дружина, і шукати його у мене, ображала мене і писала:  “У дитини закінчилися каша і підгузники”.

Для чого я це пишу? Я начиталася, як дівчатка нахабно влазять в чужу сім’ю і ліжко, і не думають, що вони теж колись будуть дружинами, на руках з малюками. І все погане завжди повертається бумерангом з подвійною силою.

Та й до дружин таке питання: Наскільки себе можна НЕ цінувати і не поважати, щоб писати і телефонувати передбачуваним коханкам, і намагатися повернути чоловіка.

Фу фу фуууу, як це низько і бридко, жінки (Дружини і коханки) де ваша гордість жіноча і самолюбство, заради чого так принижуватися? Цінуйте і любіть себе перш за все, і тільки потім чоловіків!

Всім любові і щастя без обману і принижень! Образити нікого не хотіла, якщо що, вибачте.

Передрук без посилання на ibilingua.com – заборонений!

Фото ілюстративне – club-licey

Сподобалась стаття? Поділіться з друзями на Facebook

G Natalya:
Related Post