X

Постарайтеся зробити це у Великодній понеділок: успіх буде гарантований на весь рік!

Постарайтеся зробити це у Великодній понеділок: успіх буде гарантований на весь рік

Великодній понеділок – це не лише емоції після великого свята. Цей день приховує й інші важливі звичаї, які оберігають дім до наступних свят. Обов’язково зробіть це у Великодній понеділок. Це приносить успіх на весь рік. Читайте, що варто робити.

Великодній понеділок, також відомий як Мокрий понеділок, зазвичай асоціюється з традицією обливатися водою. Однак це ще не все, що потрібно зробити в цей день, щоб забезпечити щастя і благополуччя. Познайомтеся зі старовинними звичаями і обов’язково зробіть це у Великодній понеділок. Він приносить удачу на весь рік і оберігає будинок. Перевірте, що потрібно зробити.

Що потрібно зробити у Великодній понеділок, щоб весь рік був успішним?

Великодній понеділок — це не лише гарний день і сімейні зустрічі. Багато хто з нас починає цей ранок з відром води в руках. За переказами, хто не облився водою, того року не пощастить, а молодим дівчатам не пощастить з хлопцями. Водою тому обливалися рясно й охоче, щоб нікого не пропустити.

Виявляється, в цей день є ще одна важлива традиція, яка також символічно асоціюється з водою. За давніми звичаями, у Великодній понеділок необхідно окропити водою всі чотири кути хати. Така традиція приносить успіх на весь рік для всіх мешканців. Збризкування кутів будинку водою передбачається кількома способами:

– Забезпечує хороше самопочуття і відсутність недуг.

– Зберігає гроші вдома

– Вода приносить достаток, успіх і захист від усього зла.

Кути будинку у Великодній понеділок краще окропити святою водою, але якщо немає можна використовувати навіть звичайну водопровідну воду. Її потрібно використовувати символічно і не залишати мокрих плям. Покропити оселю можна великодньою вербою або гілочками від домашніх прикрас.

Веселих та мирних вам свят, дорогі українці!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post