X

Познайомилися ми з моїм чоловіком Тимофієм у мої 20 років, він був старший за мене на 18 років. Це був мужчина у всіх сенсах, який твердо стоїть на ногах. Мене ж у перую чергу цікавила його «грошова» складова. А він був зачарований моєю молодістю, красою і легкістю характеру. Залицявся Тимофій не дуже вишукано, але був щедрий. Охоче ​​дарував подарунки, водив в дорогі ресторани, виконував мої забаганки. І ось, одного нічим не примітного ранку, немов чортеня з табакерки, в моєму житті знову з’явився Тимофій

Познайомилися ми з Тимофієм у мої 20 років, він був старший за мене на 18 років. Це був мужчина у всіх сенсах, який твердо стоїть на ногах. Мене ж у перую чергу цікавила його «грошова» складова.

А він був зачарований моєю молодістю, красою і легкістю характеру. Завжди говорив, що якщо хочеш бути молодим – будь серед молодих.

Роман наш розвивався дуже стрімко, всього через тиждень після знайомства ми вже полетіли разом на тиждень до Туреччини.

Залицявся Тимофій не дуже вишукано, але був щедрий. Охоче ​​дарував подарунки, водив в дорогі ресторани, не скупився в магазинах на мої забаганки.

Через три тижні після нашого знайомства я вже переїхала зі своєї кімнати в гуртожитку в орендовану спеціально для мене квартиру. Через місяць ми х Тимофієм побралися.

Ще через кілька місяців ми вже перевозили мої речі в його шикарну квартиру, а трохи пізніше – офіційно одружилися.

Життя наше протікала яскраво: часті походи кіно, ресторани та інші місця для розваг. Грошей він не шкодував.

Казка закінчилася через два роки, коли на горизонті з’явилася інша. Вона була його колегою, але як жінка, одного разу побачивши її, я відразу відчула недобре.

І вже через пів року після появи цієї Олени на його фірмі я вже ридала у подруги на плечі. Перед фактом Тимофій мене поставив через два місяці, мовляв, розлучення.

Я благала його одуматися, плакала, навіть погрожувала – все марно. І так, я поїхала, залишивши його в своїй казці, в нашому замку, з новою принцесою…

Перші місяці я дзвонила, писала, шукала привід для спілкування – забула те, поверни це… У якийсь момент це, само собою, почало напружувати його нову обраницю, і Олена зажадала припинити будь-яке спілкування Тимофія зі мною, до того моменту ми вже розлучилися.

Він пішов їй назустріч, і я була викреслена з його життя остаточно. Я страждала, потім поступово змирилася. Довелося знайти роботу.

Минув рік. Мій гардероб став простішим, духи дешевшими, за кордон я не їздила зовсім. Потім пройшло два. У мене з’явився новий хлопець, жили ми з Миколою не багато, але душа в душу.

Скажу чесно, фінансове питання завжди хвилювало мене і було для мене важливим, але з Миколою я про це забувала. І ось, одного нічим не примітного ранку, немов чортеня з табакерки, в моєму житті знову з’явився Тимофій.

Увірвався в нього раптово, одним смс-повідомленням. Через годину ми вже сиділи в кафе. Життя з новою дівчиною у нього не склалося, сказав, що нудьгує і хоче повернути нас, зізнався, що почуття до мене живі в його душі.

Я знову була вражена вже новою його машиною, його дорогим одягом. Я зрозуміла, що теж сумувала. Ми розійшлися, він дав мені час на роздуми.

Наступного дня я відповіла Тимофію відмовою.

Я сумувала, але не за ним, а за його грошима і фінансовими можливосястями, які мала поруч з Тимофієм. Я кохаю Миколу і щаслива з ним нашим справжнім, тихим і затишним щастям. А розкоші – справа наживна.

Передрук без посилання на Ibilingua.com заборонено

Фото ілюстративне, Ibilingua.com

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

M Alena:
Related Post