fbpx

Три особливі молитви від нeгapaздів у родині, від cвapoк та непopoзумінь

Щоб скоріше розв’язати конфлікти та запобігти сваркам у родині кожен вечір обов’язково потрібно молитися про те, щоб в родині все налагодилося.

Аби мати Божу опіку над родиною, читають молитви різним святим, які є захисниками родинного вогнища.

Щира та душевна молитва може не тільки позбавити від сварок, але і зміцнити духовні взаємовідношення чоловіка та дружини.

Молитва від сварок в сім’ї читають перед образом:

Пресвятої Богоматері;

Архангела Варахіїла;

Ксенії Петербурзької;

Апостола Іоанна Богослова;

Чудотворним образом Божої матері «Пом’якшення злих сердець»;

Святцю Архангелу Рафаїлу.

Щоб молитва мала найсильніший ефект, дуже важливо відвідати храм разом з чоловіком, нареченим, та з усією вірою та надією прочитати молитви на щасливе та світле майбутнє для вашої родини.

Читайте також: 8 серпня — день мyчeницi Параскевії Римської. Їй моляться про зцілення xвopoб

Молитва від сварок. Звернення до архангела Варахіїла:

«О великий архистратиже Божий архангела Варахіїле! Майбутніх Престолу Божого і оттолі приносячи благословення Божого в домівки вірних рабів Божих.

Випроси у Господа Бога милосердя і благословення на доми наша, хай благословить Господь Бог нас і помножить достаток плодів земних, і подасть нам здоров’я і спасіння, в усьому добру вирішення, і на ворогів перемогу й подолання, і збереже нас на многії літа, завжди. Нині і присно і на віки віків. Амінь».

Звернення до Богородиці:

«Владичице Преблагословенна, візьми під свій покрив сім’ю мою. Всели в серця чоловіка мого і чад наших світ, любов і безпрекослів’я всьому доброму; не допусти нікого з сім’ї моєї до розлуки і тяжкого розставання, до передчасної і раптової смерті без покаяння.

А наш будинок і всіх нас, що живуть у ньому, збережи від вогненного запалу, крадійського нападу, всякого злого зла, різного остраху та диявольської мари.

Та й ми купно і окремо, явно і потаємно будемо прославляти ім’я Твоє святе завжди, нині і присно, і на віки віків. Пресвята Богородице, спаси нас! Амінь».

Звернення до Ксенії Петербурзької:

«О, препростая чином житія свого, бездомна на землі, спадкоємиця ж обителей Отця Небесного, блаженна мандрівниця Ксенія!

Як раніше до надгробка твого недужих і скорбних припадавши і аби втіхи виконуєми, сице нині і ми, обуреваемии тлетворными обставинами, до тебе прибегающе, з надією просимо: помолися, добра небошественнице.

Щоб исправилися стопи наша по словеси Господню до виконання заповідей Його, і та скасується богоборное безбожництво, полонивше град твій і твою країну, привергающе нас многогрішних в смертне братоненавидение, горде самовозбешение і хульній відчай.

О, блаженнійша Христа заради, присоромивша премудрість віку цього, випроси у Творця і Подавця усіляких благ дарувати нам смирення, лагідності і любове в скарб нашого серця, віри у зміцнення молитви, надії в покаянні, фортеці в непростому житії, милосердного зцілення душі і тіла нашого, у шлюбі і благопопечения про ближніх і щирих своїх.

Всього житія нашого оновлення очищення та покаяння, яко да всехвально воспевающе пам’ять твою, прославимо, в тобі чудодійного, Отця і Сина і Святого Духа, Тройцю Єдиносущну і Нероздільну на віки віків. Амінь».

Бережи Вас Господь!

You cannot copy content of this page