fbpx

Цю молитву потрібно читати вранці важкого дня. Ви будете почуті

Для кожного з нас звичними є слова «Доброго ранку», адже людині властиво вставати добре відпочивши і бадьорим, але так буває не завжди.

Часто відбувається так, що ми боїмося майбутнього дня і труднощів, які нас чекають, будь-то проблеми на роботі, зі здоров’я, в особистих взаєминах.

Іноді, прокинувшись, ми відчуваємо тяжкі передчуття або обдумуємо ще невирішені проблеми, які набігли, як снігова куля. Справитися з ранковим негативом і налаштувати себе на благополуччя настав дня допоможе читання молитви.

Зазвичай на сході Сонця читають «Отче наш» – це універсальна молитва, яка допомагає позбутися від хвороби, наповнитися позитивом зсередини, а також з легкістю почати нову справу.

Позитивна сила молитви

Вранці ми часто прокидаємося з думкою про майбутні події дня. Але перш ніж приступити до роботи і зануритися в неминучу суєту, приділіть кілька хвилин молитві – особистому спілкуванню з вищою силою – Богом.

Встаньте і скажіть: «Господи, Ти дав мені цей день, допоможи мені провести його без гріха, без пороку, охорони мене від усякого зла і нещастя». Так ви закличе благословення Боже на кожну подію нового дня.

Для ранкових молитов багато християн використовують православний молитвослов – звід молитов на будь-який випадок життя.

Читайте також: 21 ЛИПНЯ: ЯКЕ СЬОГОДНІ СВЯТО І ЧОМУ ВАРТО ДИВИТИСЬ ПІД НОГИ

Позитивний вплив священних рядків на життєдіяльність людини вже доведена науково – досліди вчених показали, що молитва над водою змінює свою структуру на красиві візерунки, в той час, як структура рідини поруч з якою вимовляли безсторонні висловлення набувала різкі і грубуваті обриси.

Відомо, що практика моління занурює людини в особливий стан, перебуваючи в якому він безпосередньо пов’язаний з вищою силою.

До того ж переживати такий стан людини просто необхідно за своєю природою, адже умиротворений стан душі вселяє надію зневіреному, наділяє хоробрістю знесиленого, зміцнює здоров’я хворої. І відбувається це все в момент моління – спілкування з Богом.

Ранкова молитва є змова, який захистить вас від негативного впливу злих сил на весь день. Священні рядки не є загрозою енергетичному полю людини, так як це звернення до єдиної позитивної енергетики Всесвіту.

Незалежно від того, наведена на вас порча або аура чиста, ранкова молитва все одно матиме позитивний вплив. Навіть невеликі помилки при молінні НЕ викличуть на вас негативу, головне, щоб ваш посил йшов від самого серця і був щирим.

Звернення до Господа зміцнить вас і дасть сили, щоб прожити наступний день, вселить упевненість, що все буде добре. Ранкова молитва – це сильна позитивна енергетика, яка відновить порушену злагодженість і єдність всередині вас і навколишньому середовищу.

У молитовному, як і в іншій справі, правильно починати з основ. Провідними християнськими молитвами є: Символ віри, Господня молитва або Отче Наш, Ісусова молитва, звернення Богородиці.

Ранкові молитви

Сьогодні молитви широко задіяні в психології, при терапії захворювань різного походження, а також в практиці психотерапії. Молитовний стан позитивно впливає на фізичний і психологічний стан людини, що молиться. Наприклад, коли людина промовляє молитву про одужання, то закликає світлу, сильну позитивну енергію до свого недугу.

Більше корисних статей, цікавих відеороликів і тестів ви завжди зможете знайти на нашому сайті.

Символ віри 

Вірую в єдиного Бога Отця, Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого.

І в єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків; Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, родженого, несотвореного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося.

Нас заради чоловік і нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився з Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком.

І був розп’ятий за нас за Понтія Пилата, і страждав, і був похований.

І воскрес на третій день, як було написано.

І возшедшаго на небеса, і сидить праворуч Отця.

І знову прийде у славі судити живих і мертвих, Його ж царству не буде кінця.

І в Духа Святого, Господа, Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова

слава, що говорив через пророків.

В єдину, святу, соборну і апостольську Церкву.

Визнаю одне хрещення на відпущення гріхів.

Чекаю воскресіння мертвих,

І життя будучого віку. Амінь.

Ранкова молитва необхідна і важлива для початку дня будь-якої людини, тому не ігноруйте її. Якщо потрібно, прокиньтеся раніше хвилин на 10, так як моління в ранні години допоможе вам підготуватися до будь-яких майбутніх подій, важливим або не дуже життєвих ситуацій.

Під час моління продумуйте події прийдешнього дня, перегляньте свій розклад разом з вищими силами і запитайте поради, як подолати певні ситуації, впоратися з обов’язками.

Моління вранці є відмінним способом повернути в своє життя впевненість, спокій і умиротворення. Щоденна ранкова молитва допоможе позбутися від несприятливого зовнішнього впливу, а також від усього темного, що осіло в глибинах нашої душі.

Джерело.

You cannot copy content of this page