X

Володя частенько запрошував дружину на змагання, але Наталя, яка тільки-тільки стала молоденькою матусею, не могла собі цього дозволити. Та в неділю до них навідалася свекруха. – Йди, доню! Розвієшся трохи. Я Тимурчика припильную. – Краще б не ходила. Після турніру всі чоловіки сиділи і обговорювали гру. – Знайомтеся, моя Наталочка, – сказав Володя. В ту мить Наталю пересмикнуло

Тепер потрібно буде Наталці шукати нового лікаря.

Володя частенько запрошував дружину на змагання, але Наталя, яка тільки-тільки стала молоденькою матусею, не могла собі цього дозволити. Та в неділю до них навідалася свекруха. – Йди, доню! Розвієшся трохи. Я Тимурчика припильную. – Краще б не ходила. Після турніру всі чоловіки сиділи і обговорювали гру. – Знайомтеся, моя Наталочка, – сказав Володя. В ту мить Наталю пересмикнуло.

У моєї подруги Наталки – голова йде обертом! Її чоловік і її жіночий лікар стали кращими друзями…

Так вийшло, що близько року тому її чоловік (Володя) не на жарт захопився боулінгом. Грає він чудово, тому швидко став улюбленцем однієї з міських команд і обзавівся новими друзями.

Вони багато тренуються, беруть участь в змаганнях, іноді виїжджають в інші міста на турніри. Загалом, дружний, згуртований колектив, практично друга сім’я.

Наталя, звісно, в усьому чоловіка підтримувала, але познайомитися з його новими друзями все ніяк не виходило. Вона тільки -тільки стала матусею, з малюком на змагання ж не підеш.

В один прекрасний вечір бабуся все таки погодилася посидіти з онуком, і окрилена Наталя побігла вболівати за чоловіка на міських змаганнях.

Радісний Володя підвів її до своєї команди:

“Знайомтеся, моя дружина Наталя!”. “Наталя, це – Олег, Максим, Андрій, а це наш капітан – Сашко”

І тут цей “Сашко” повертається, а він – зовсім не “Сашко”, а Олександр Васильович – жіночий лікар, завідувач відділенням і багаторічний гінеколог Наталі, який знає її, мабуть, навіть краще власного чоловіка!

За її словами, вона пробурмотіла щось невиразне і кулею помчала назад.

Якщо чесно, коли вона мені все це розповідала, я відверто реготала. Начебто потрібно було підбадьорити подругу, втішити, але її стривожене обличчя смішило ще більше. Я погана подруга!

Мої слова, що раз молода людина вибрала для себе таку спеціальність, значить він дуже тактовний, врівноважений і не з балакучих, – не подіяли. Наталя сама не своя.

До речі, з чоловіком вона поговорила. Той абсолютно спокійно поставився до ситуації. Вірніше, теж щиро посміявся. Сказав, що під час гри вони не обговорюють професійну діяльність свого капітана, навіть якщо дуже хочеться. І, до речі, втрачати друга через комплекси дружини він не збирається.

Тут, звичайно, можна посперечатися. Але Наталя, звісно, шукає собі іншого лікаря і більше ні ногою в спортклуб.

А що б ви зробили на місці Наталі?

Фото ілюстративне – pixabay

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

G Natalya:
Related Post