X

Я люблю свою дружину, їй нещодавно виповнилося 34 роки, я на рік старший за неї. З початком вторгнення в Україну моя кохана дружина дуже змінилася. Надія з того часу почала ходити до церкви, каже, що там їй легше, що її зараз хвилює лише щоб настав мир і вона щодня за це має молитися. Переїхала жити до іншої кімнати. А як же ми

Я люблю свою дружину, їй нещодавно виповнилося 34 роки, я на рік старший за неї. З початком вторгнення в Україну моя кохана дружина дуже змінилася.

Надія з того часу почала ходити до церкви, каже, що там їй легше, що її зараз хвилює лише щоб настав мир і вона щодня за це має молитися.

Нехай, я, хоч і не хрещений, розумію, що маю бути в житті віддушина. Проблема в тому, що коли дружина почала ходити до церкви, вона перестала зі мною взагалі підтримувати стосунки як жінка, переїхала жити до іншої кімнати.

Коли я запитав, чому вона так робить, Надя сказала, що ігуменя їй так порадила. Але я у свої 35 років категорично не готовий до такого. Я хочу кохання,нормального і повноцінного. Зраджувати я їй не хочу, але й терпіти вже не можу.

Нещодавно я не витримав, і підвищив голос на неї, через це все погіршилося. Дружина зі мною не розмовляє, зараз має намір пожити у сестри. А я у розпачі. Дружина, яка була ідеальна у всьому, раптом стала черницею.

Невже її не можна переконати, як врятувати мій шлюб, адже життя триває?

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post